INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS

Ianis Hagi, la fel ca Ronaldo! Motivul pentru care eroul lui Rangers e comparat cu Cristiano: „A redus mulțimea la tăcere”

Sursă foto: Imago Images +11   FOTO
Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 11:09 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:35

Ianis Hagi (23 de ani) a egalat pentru Rangers în meciul cu Brondby din grupele Europa League, 1-1 scor final. Modul în care fiul „Regelui” a celebrat golul a provocat rumoare în Scoția. 

Motivul? Ianis Hagi a celebrat golul din Danemarca în stilul în care Cristiano Ronaldo o făcea în perioada petrecută la Real Madrid. Prima reușită a lui Ianis în actualul sezon din Europa League a fost celebrată ca la „carte” de Hagi jr. Acesta a îndemnat la calm, în stilul în care CR7 proceda în urmă cu mai mulți ani.

+7 FOTO

„Rezerva Ianis Hagi a egalat, cu mai puțin de un sfert de oră rămas până la finalul meciului, după o finalizare care a redus la tăcere mulțimea gălăgioasă de pe stadion. Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers cu un gol care aduce un punct după deplasarea cu Brondby”, au scris cei de la Daily Mail

Ianis a fost o parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Hagi și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară. 

-Publicația Herald Scotland

Ianis Hagi nu-și menajează colegii după ce și-a salvat echipa de la eșec: „Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început”

Ianis Hagi (23 de ani) a egalat pentru Rangers în meciul cu Brondby din grupele Europa League, 1-1 scor final. La finalul partidei, internaționalul român și-a criticat coechipierii pentru atitudinea arătată în special în prima repriză.

Întrebat ce instrucțiuni a primit când a intrat pe teren, Ianis Hagi a spus: „Este doar un egal, am venit aici ca să câștigăm dar nu am făcut-o. Este Europa League, este o competiție dificilă, dar voiam să câștigăm. Ca de obicei, să creez ocazii pentru echipă, să șutez la poartă, să aduc mingea în careu, ceea ce trebuie să facă un număr 10.

Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început. Suntem Rangers. Trebuia să venim aici să câștigăm, nu să așteptăm repriza a doua să atacăm. Măcar am luat un punct, acum trebuie să câștigăm ultimele două meciuri ca să ne calificăm. Voiam să fim într-o poziție mai bună în clasament înaintea meciului cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm”, a declarat Ianis Hagi.

Citește și alte știri de actualitate:

Laude în presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers: „Și-a arătat clasa. O finalizare stelară!”

FOTO Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Noiembrie 2021, 15:53

Ambii poarta ghete si jambiere. Asa ca... Ca, comparatia e pe bune!!!

elgabri
elgabri  •  05 Noiembrie 2021, 13:07

Iar comparati tentativele cu fotbalistii ?

gido
gido  •  05 Noiembrie 2021, 13:00

la 23 de ani , ronaldo lua balonul de aur... ianis e inca rezerva la rangers ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează