INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS VS SPARTA

Ianis Hagi: „Am o ambiție personală să-i dau gol lui Niță” » Mijlocașul, pregătit înaintea meciului cu Sparta Praga din Europa League

Ianis Hagi, Rangers
Ianis Hagi, Rangers

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 21:26 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 12:07

Ianis Hagi (23 de ani) a fost eroul lui Rangers în remiza cu Brondby din Europa League, scor 1-1. Mijlocașul i-a pus gând rău lui Florin Niţă înaintea meciului direct.

După ce i-a adus un punct formației lui Gerrard, fiul „Regelui” e gata să înscrie și în poarta colegului său de la națională.

Ianis Hagi: „Sper să fiu pe teren cu Sparta Praga și să înscriu”

Florin Niță a câștigat duelul tur cu Ianis Hagi, scor 1-0, iar acum mijlocașul e gata să-și ia revanșa în fața portarului român.

Am o ambiție personală să-i dau gol lui Niță. Așa cum a fost și cu Tătărușanu, când nu reușeam să-i dau gol din penalty la națională, la antrenamente, dar aveam în cap că atunci când joc împotriva lui trebuie să marchez.

Chiar dacă a fost într-un amical, am reușit două goluri și m-am simțit superbine. Îl aștept și pe Niță, sper să fiu pe teren cu Sparta Praga și să înscriu”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Telekom Sport.

Rangers şi Sparta se luptă pentru poziţia secundă, după ce Lyon și-a asigurat deja prima poziție în grupă.

Rangers va primi vizita lui Sparta Praga în penultima etapă din Europa League, pe 25 noiembrie, de la ora 22, livetext pe gsp.ro.

Ianis Hagi nu-și menajează colegii după ce și-a salvat echipa de la eșec

La finalul partidei cu Brondby, 1-1, Ianis Hagi și-a criticat coechipierii pentru atitudinea arătată în special în prima repriză.

„Este doar un egal, am venit aici ca să câștigăm dar nu am făcut-o. Este Europa League, este o competiție dificilă dar voiam să câștigăm. (n.r. - Ce instrucțiuni ai primit când ai intrat pe teren?) Ca de obicei, să creez ocazii pentru echipă, să șutez la poartă, să aduc mingea în careu, ceea ce trebuie să facă un număr 10. 

Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început. Suntem Rangers. Trebuia să venim aici să câștigăm, nu să așteptăm repriza a doua să atacăm. Măcar am luat un punct, acum trebuie să câștigăm ultimele 2 meciuri ca să ne calificăm. 

Voiam să fim într-o poziție mai bună în clasament înaintea meciului cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm. Meciul este pe Ibrox, știm că fanii vor fi cu noi, ne vor ajuta și ne vor împinge de la spate. Trebuie să câștigăm.

Suntem angrenați în 3 competiții, trebuie să avem o mentalitate de învingători când ieșim pe teren, nu să așteptăm să dea gol adversarul și abia apoi să încercăm să câștigăm.

De-acum sper să înscriem primii. Ca să fiu corect, echipa a reacționat mereu bine și a revenit, trebuie să spunem asta, dar suntem Rangers și vom evolua mai bine de atât!”, a declarat Ianis Hagi după partidă.

Citește și:

Laude în presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers: „Și-a arătat clasa. O finalizare stelară!”

Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10224142731568271
Ionel Bernari  •  06 Noiembrie 2021, 23:22
Postat de elgabri pe 06 Noiembrie 2021, 10:52

El in primul rand trebuiesa aiba ambitia sa nu mai stea pe banca de rezerve, din ce vad eu e laudat pt ca scotienii vor sa se scape de el .

Ciocul mic haterilor!

elgabri
elgabri  •  06 Noiembrie 2021, 10:52

El in primul rand trebuiesa aiba ambitia sa nu mai stea pe banca de rezerve, din ce vad eu e laudat pt ca scotienii vor sa se scape de el .

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Noiembrie 2021, 23:13

Cred ca o sa iesi la pensie Cu asemenea ambitii si visuri. Cat de mic poate sa-ti fie creierul sa ai ase4menea dorinte!!! Se pare ca alte perspective nu ai. Ai incercata si t sa fii spiritual dar nu ti-a iesit drcat o margica!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează