INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRASSHOPPER - STEAUA 1-0 (3-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Ienei: "Jucătorii Stelei parcă erau hipnotizaţi, să uităm acest meci şi să îmbunătăţim ceva"

Emerich Ienei
Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Emerich Ienei este dezamăgit de prestaţia Stelei în faţa lui Grasshopper, de la Zurich, dar este fericit pentru că roş-albaştrii au obţinut calificarea în grupele competiţiei.

"Nu mai avem nimic de comentat, echipa nu a jucat bine, au avut şi şansă. Jucătorii Stelei parcă erau hipnotizaţi, probabil că tensiunea sau importanţa jocului şi-a pus amprenta asupra lor.

Elveţienii nu formează o echipă rea, am avut şansă mare azi, ei puteau marca din cele 3-4 ocazii mari. Ne bucurăm pentru calificare, sîntem trişti pentru joc. La penalty-uri nu prea am avut emoţii, l-am văzut pe portarul lor, care e cam scund. Tătăruşanu a apărat bine în mai toate meciurile, mai puţin cu Craiova, dar în rest, bine.

Jocul la mijlocul terenului a fost slab, nu au jucat cu acea dorinţă mare, parcă erau hipnotizaţi. Mi s-a părut că au fost cîţiva jucători care voiau să joace bine, dar nu au putut mai mult.

Trebuie să uităm cît mai repede acest joc şi să îmbunătăţim ceva", a spus ienei la "Fanatik Show", de la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bitza_gr
bitza_gr  •  27 August 2010, 00:27

prea multe laude dupa meciul cu vaslui.. s-a vazut.. hai sa ii lasam sa joace.. sa nu ii mai criticam sau sa ii ridicam in slavi...

prastiev
prastiev  •  27 August 2010, 00:12

hm ... daca dam peste o echipa o tzar mai serioasa ... ne luam omor ... sub orice critica! daca se termina 3 - 0 pentru elvetieni,nu era mirat nimeni! Sa speram ca se va schimba ceva, desi pana e ciobanu acolo, toate vor fi la fel!

steaua_ultra_1986
steaua_ultra_1986  •  27 August 2010, 00:04

un joc penibil !!! cine zice ca a fost frumos e un prosst !!!! unii jucatori nu merita altii obositi si aici antrenorul e un prossst !!! ai jucatori de 2 echipe de nu schimba de la meci la meci !!!!!! PENIBIL !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close