INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSMS IAȘI - HAJDUK SPLIT 2-2

Ieșenii, șocați de rezultat: "Am făcut cadouri" » Croații acuză arbitrajul

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2016 23:01

Ieșenii au rămas cu un gust amar după egalul obținut în fața croaților de la Hajduk Split, scor 2-2, în prima manșă a turului al doilea din Europa League, după ce au condus cu 2-0 la pauză. 

Andrei Cristea: "Mi-e greu să-mi măsor cuvintele în aceste momente, au fost momente frumoase, Iași pentru prima dată în cupele europene, dar din păcate nu am reușit să câștigăm.

Am început extraordinar meciul, probabil datorită entuziasmului, dar lipsa de experiență într-o astfel de competiție își spune cuvântul. Trebuie să fim realiști, au scăzut șansele noastre. De multe ori au eliminat echipe românești, noi ne bazăm pe faptul că am facut meciuri mai bune în deplasare."

Florin Prunea, președintele lui CSMS: "Iașiul a organizat o partidă de nivel european în două săptămâni, e clar ca Hajduk e o echipă de calitate. Mergem să ne jucăm șansa până la capăt, important este că echipa a fost aplaudată și că Iași iese cu capul sus după prima partidă din cupele europene. Mergem cu încredere și o să le bag în cap până la meciul retur că nu avem nimic de pierdut, avem doar de castigat."

Nicolo Napoli, antrenor CSMS:  "Am făcut două cadouri echipei adverse. Ei ne-au făcut un cadou, noi am facut două, iar în ultimul minut am făcut o greșeală copilărească."

Marijan Pusnik, antrenor Hajduk: "Am început catastrofal. Am făcut concurs în echipă care dă mai mult mingea adversarului. Succesul ne-a ieșit în întâmpinare pentru că am fost tupeiști. Greșeala lui Grahovac ne a salvat, este corect să spun asta. A fost ofsaid la golul doi al lor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  15 Iulie 2016, 09:57

Socati sunteti voi...*** de pseudojurnalisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lecram55
lecram55  •  15 Iulie 2016, 09:23
Postat de blatistu49 pe 15 Iulie 2016, 09:22

croatii au scoala de talente 5 jucatori sub 20 si talentati pe cind la noi

Prunea a sărit în sus că nu vrea jucători sub 20 de ani ...

blatistu49
blatistu49  •  15 Iulie 2016, 09:22

croatii au scoala de talente 5 jucatori sub 20 si talentati pe cind la noi

Vezi toate comentariile (22)
Comentează