INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ZENIT SANKT PETERSBURG

Il Luce, din victorie în victorie: "Am arătat caracter și potență ofensivă"

Mircea Lucescu, foto: Guliver/gettyimages.com
Mircea Lucescu, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 12:16

După isprava de la Tel-Aviv, cu Maccabi, când Zenit a revenit de la 3-0 la 3-4 în mai puțin de 20 de minute, trupa lui Lucescu a "comis-o" din nou.

În meciul de aseară contra irlandezilor de la Dundalk, 2-1, Zenit s-a încălzit greu și s-a văzut condusă după 52 de minute în urma golului lui Benson. Revenirea a fost sunată de slovacul Robert Mak care a înscris în minutul 71, fiind urmat la numai 6 minute distanță de brazilianul Giuliano care a securizat victoria rușilor.

După meci, Mircea Lucescu a analizat pe larg prestația echipei sale:

"Am știut că vom avea un meci greu, dar cred că jucatorii n-au înțeles exact lucrul acesta. Din cauza asta am tratat prima repriză cu lejeritate și n-am reușit să concretizăm posesia în ocazii de gol. Pasivitatea noastră a dat curaj echipei adverse care s-a comportat similar cu cei de la Maccabi.

Au fost agresivi, puternici și abili pe contraatac, reușind să și marcheze. Totuși, sunt mulțumit de reacția noastră. Am arătat caracter și potență ofensivă, lucruri care mă mulțumesc, dar mi-ar plăcea să ajungem să controlăm meciurile de la un cap la altul" a declarat Lucescu pentru site-ul oficial al echipei din Sankt Petersburg.

În urma victoriei de aseară, Zenit este lider în grupa D din Europa League cu maxim de puncte după 3 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează