INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER 1-0

Ilie Dumitrescu: "Bănel a avut un rol destul de important în seara asta, e un sufletist"

Banel Nicolita
Banel Nicolita

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a comentat reacţia fanilor roş-albaştrilor faţă de Bănel Nicoliţă, fluierat în momentul schimbării cu Răduţ, în minutul 66.

"Bănel a făcut un efort extraordinar, nu trece printr-un moment foarte bun, am fost alături de el, a avut şi el un rol destul de important în seara asta.

Bănel şi-a făcut datoria, eu, ca antrenor, spun că el a muncit, este un sufletist", a spus Dumitrescu la "Fanatik Show", de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cbu86
cbu86  •  20 August 2010, 02:07
Postat de hunter2oo5 pe 20 August 2010, 01:57

1. Ca sa stiu si tu, eu nu sunt unul dintre cei care stau sa sparga seminte la meci ci unul care sustine echipa. 2. Mai citeste inca o data postul ca vad ca nu ai inteles.

ok, inseamna ca m-am inselat eu si restu care erau pe langa mine...oricum meciul a fost senzatie. Antrenorul v-a lua o decizie daca e nevoie

hunter2oo5
hunter2oo5  •  20 August 2010, 02:06
Postat de nitoimihairomeo pe 20 August 2010, 01:50

da , a jucat bine in sfertul cu Rapid ca de-aia il toaca razvan!Toata lumea stie ca poti sa fii Forest Gump sau cel mai fin dribleur, daca echipa nu te vrea sau antrenorul te aseaza prost in teren, nu faci nici cat doua cepe degerate.Cu turcii razvan i-a vorbit in neologisme si baiatul nu a inteles nimic, l-a mai asezat si undeva bine in cui si asa l-a executat pentru trecut ca a fost la mana lui.Este mai razbunator ca Mircea.

Probabil ca asa s-o fi intamplat, nu zic nu, dar Banel nu e jucator de Steaua, in 5 ani de zile, el a jucat bine in maxim 10 meciuri. Eu cel putin, nu-l vad fotbalist. Niciodata nu mi-a placut jocul lui in care doar alearga si cam atat. Ca se mai intampla sa mai nimereasca cate o centrare, sau sa faca cate o recuperare, asta oricine poate sa faca. Sper ca atunci cand o sa se refaca Szekely, sa fie in teren in locul lui Banel, pentru ca e cu cel putin 3 clase peste el.

hunter2oo5
hunter2oo5  •  20 August 2010, 01:57
Postat de cbu86 pe 20 August 2010, 01:50

Banel era in teren nu in galerie!!! Dar tu esti un suporter mare si spargeai seminte in momentul ala si te concentrai la injuraturi.

1. Ca sa stiu si tu, eu nu sunt unul dintre cei care stau sa sparga seminte la meci ci unul care sustine echipa. 2. Mai citeste inca o data postul ca vad ca nu ai inteles.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează