INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER, JOI, ORA 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu: "Suporterii trebuie să vină în număr mare cu Grasshopper"

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a vorbit in cadrul conferintei de presa organizate astazi despre mansa tur cu Grasshopper Zurich, din Liga Europa, programata joi seara in Ghencea, dar nu a uitat sa le multumeasca suporterilor pentru sustinerea de aseara, cu Victoria Branesti (2-1).

"Le multumesc fanilor pentru primirea de aseara. La 1-1, tot stadionul a fost alaturi de echipa si publicul a avut un rol important in obtinerea victoriei. Rog publicul sa fie alaturi de jucatori, nu de Ilie Dumitrescu. Va fi un campionat lung, iar noi avem obiective clare, titlul, Cupa si grupele Ligii Europa, insa e nevoie de sprijinul lor", a comentat Dumitrescu.

Apoi a adaugat: "Suporterii trebuie sa inceapa sa vina pe stadion. Meciul cu Grasshopper este important in economia calificarii si trebuie sa castigam mansa tur, de la Bucuresti. Este important sa nu primim gol".

"Dupa problemele avute, Emeghara nu poate juca doua partide intr-o saptamana. Bonfim a fost legitimat in ultima clipa si a avut o prestatie buna cu Branestiul", a mai spus tehnicianul.

Ilie Dumitrescu s-a referit si la relatia antrenor - jucator: "Nu exista prietenie, ci participare, disciplina si respect".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
simohayha
simohayha  •  17 August 2010, 19:53
Postat de denethor pe 17 August 2010, 14:16

nu mergeti la meciul cu elvetienii,nu sustineti fc becali!!!

vezi ca esti in pericol....Nici noi nu agreem ciobanii, dar nici lacustele...pana eliminam pe ceasornicari, Jiji are pauza de dush... Amnistie!

holland
holland  •  17 August 2010, 17:20

DA, Ilie!! Uite acum ma imbrac si vin la stadion.

lmnp
lmnp  •  17 August 2010, 16:26

MUMU,NU VORBEAM CU TINE,TU PROBABIL AI FOST ASEARA LA STADION...DECI,NU ESTI DECAT O VAGA SPERANTA NASCUTA DIN O SEGA TRISTA....REZISTATI,VOI CARE SUNTETI ADEVARATI SUPORTERI AI STELEI,AVETI MULTA PLEAVA PRINTRE VOI!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează