INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Ilie Stan a ales echipa pentru bătălia din Europa » Ei sînt cei 11 pentru Twente!

Ilie Stan a decis în mare parte echipa pentru meciul cu Twente
Ilie Stan a decis în mare parte echipa pentru meciul cu Twente

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 16:33

Mai sînt 15 zile pîna la partida tur cu Twente, din Europa League, dar Ilie Stan are deja conturată în mare parte echipa pe care o va trimite pe teren contra olandezilor.

După ce a cîştigat duelul cu patronul Gigi Becali şi l-a impus pe Ovidiu Dănănae pe lista UEFA, tehnicianul roş-albaştrilor ar putea începe partida cu Twente avînd printre titulari 3 fotbalişti nou veniţi la echipă.

Dănănae ofensiv, Martinovici defensiv
Dacă Chiricheş şi Chipciu vor fi titulari 100%, marea bătălie se va da pentru postul de fundaş dreapta, acolo unde Dănănae şi Martinovici au şanse 50-50 să joace contra olandezilor. Olteanul are avantajul de a fi apărător dreapta de meserie, ştie mai bine postul, e mai util pe faza ofensivă, unde urcă mai mult decît sîrbul. Problema majoră a internaţionalului român este lipsa meciurilor oficiale, el evoluînd ultima oară acum mai bine de două luni.

Cum Twente a înscris 9 goluri în ultimele două partide din campionat, Stan se gîndeşte să-şi ia şi măsuri de precauţie. În acest caz, Martinovici ar putea fi titular. Sîrbul e mai bun pe faza defensivă, are talie şi ar putea fi mult mai util la fazele fixe.

Un alt atuu al fundaşului care ieri a împlinit 27 de ani este promisiunea făcută de antrenor în momentul cînd acesta a vrut să plece de la Steaua. "Vreau să rămîi, am nevoie de tine, tu vei juca titular cu Twente!", i-a transmis în urmă cu mai bine de o lună antrenorul lui Marti.

Nici unul nu are experienţă în Europa
Dănănae, Chiricheş şi Chipciu nu au jucat nici un meci în cupele europene. Toţi trei însă au evoluat în echipa naţională, Chiricheş şi Chipciu fiind convocaţi şi la ultima acţiune a "naţionalei" din Antalya.

90 de minute a jucat Dănănae în primele două meciuri de pregătire ale Stelei din acest sezon. El a fost titular în ambele şi a ieşit la pauză

Cum ar putea arăta Steaua cu Twente:
Tătăruşanu - Dănănae, Geraldo, Chiricheş, Latovlevici - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, Rusescu
Rezerve: Stanca, Martinovici, Iliev, Gardoş, Răduţ, Fl. Costea, M. Costea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
biancorossi
biancorossi  •  02 Februarie 2012, 08:27

nu va fi nici o batalie.

chelodjclau
chelodjclau  •  02 Februarie 2012, 00:55
Postat de l0gan_1 pe 01 Februarie 2012, 17:10

deaconu todor nu fac parte din lot?e groasa atunci!!

Tu vb?:)))))mor de ras:)))specialistii butoanelor vb de altii:))))Asta dovedeste ca voi sunte-ti 0 barat in europa.....probabil ca ati fi prins si voi primavara europeana daca va arbitra un roman dar daca e imposibil ....ce sa face-ti? va face-ti de ras daca altceva nu e de facut.....

chelodjclau
chelodjclau  •  02 Februarie 2012, 00:51
Postat de jeanalexdinamo pe 01 Februarie 2012, 17:03

,,marele" Parvulescu nu prinde lotul nici rezerva? vedeti ce inseamna sa ei jucatori la ambitie?dinamo nu-l lua sigur ca astia nu am bani dar l-au pacalit pe gigi !am dreptate?

Prietene Parvulescu nu prinde echipa pt ca Steaua nu are voie sa inregistreze mai mult de 3 jucatori noi pt Europa League si avand in vedere ca pe partea stanga sunt solutii iar in alte compartimente sunt probleme antrenorul a ales ce ii trebuie....!Stiu ca esti inca frustrat ca nu a ajuns la dinamo dar vezi u ....ce sa faca la voi? Sa se faca de ras cu echipe din kambogia sau sa joace la o echipa care inca duce steagul sus in europa?Cel mai bn ar fi sa-ti dai cu parerea atunci cand echipa ta te face mandru nu acum cand te face de rusine pe unde merge....

Vezi toate comentariile (59)
Comentează