INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FRANKFURT - RANGERS 1-1

ATENȚIE, IMAGINI DURE Imaginea horror postată de Rode, după accidentarea din finala Europa League

Sebastian Rode/ foto: Imago Images
Sebastian Rode/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 14:39 / Actualizat joi, 19 mai 2022 15:19

Sebastian Rode (31 de ani), căpitanul lui Eintracht Frankfurt, a suferit o accidentare teribilă în finala Europa League, câștigată de germani cu Rangers, scor 1-1, 5-4 după penalty-uri.

Rode a fost lovit cu gheata în cap de Lundstram, mijlocașul lui Rangers și a început să sângereze. La finalul partidei, fostul jucător de la Dortmund și Bayern a postat o imagine cu urmările loviturii încasate în timpul finalei Europa League.

Imaginea horror postată de Rode, după accidentarea din finala Europa League
foto: Instagaram @rodesebastian

Rode, accidentat serios în Eintracht Frankfurt - Rangers

Rode s-a ales cu capul spart încă din minutul 6 al finalei Europa League și a continuat să joace până în minutul 90, când a fost înlocuit cu Jakic.

Ministrul Sportului a felicitat echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele de Cupă. Nu și pe Voluntari!
FINALA
Ministrul Sportului a felicitat echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele de Cupă. Nu și pe Voluntari!

John Lundstram, mijlocașul lui Rangers, a încercat să-l depășească pe căpitanul nemților în preajma careului apărat de Trapp. Lundstram a agățat spectaculos balonul, în aer, a reușit să dea mingea pe lângă adversar, dar l-a lovit din inerție cu gheata în zona frunții pe Rode!

Uluitor, deși a dictat fault, „centralul” Slavko Vincic nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben lui Lundstram.

+2 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

După suferință, lacrimi de fericire la Eintracht Frankfurt » Antrenorul dezvăluie: „I-am torturat pe jucători!”

Ilkay Gundogan a semnat cel mai important „contract”. Partenera lui a confirmat: „M-am simțit obligată să spun adevărul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează