INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”OPTIMI”, MANȘĂ UNICĂ

Inter - Getafe 2-0 // Romelu Lukaku, gol de 4 recorduri! Ce performanțe a realizat atacantul lui Inter

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 11:55 / Actualizat joi, 06 august 2020 11:58

Golgeterul nerazzurro, Romelu Lukaku, aflat la primul sezon al carierei cu 30 de reușite, are 16 goluri în Europa League, marcând opt meciuri la rând în EL.

"O victorie urâtă, care îmi place". Antonio Conte nu e mulțumit de joc, dar Inter e în Final 8, chiar dacă Getafe a ratat un penalty, plus alte ocazii mari. Antrenorul nerazzurrilor e fericit însă că are un atacant ca Lukaku. E suficientă o pasă lungă și uriașul de 1,91 m și 93 kg face el restul. Așa a fost golul de 1-0, cel mai important miercuri, în manșa unică de la Gelsenkirchen. O reușită de patru recorduri!

Vârful de 27 de ani are acum 16 goluri în Europa League, ca niciun alt jucător belgian. Marcând în opt meciuri consecutive de EL, o performanță atinsă doar de englezul Alan Shearer, la Newcastle, în 2005. Romelu a punctat în ultimele 5 partide continentale ale Interului, record stabilit în brazilianul Adriano în urmă cu 16 ani. Și a ajuns la 30 de goluri în 2019-2020, cel mai prolific sezon al carierei.

"Am învățat asta în Italia: nu ai prea multe șanse de gol, așa că trebuie să fii concentrat la acea minge. Poate fi unica"
Romelu Lukaku, atacant Inter

Șahtior - Wolfsburg 3-0 (în tur 2-1) // Șahtior vrea finala Europa League, la 11 ani de la triumful lui Lucescu: „Putem învinge pe oricine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează