INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 0-2)

Interviu emoţionant cu Iliev la finalul partidei: ”Cea mai dificilă bucurie din viaţa mea!”

Iliev a fost căpitanul lui ŢSKA Sofia în trecut
Iliev a fost căpitanul lui ŢSKA Sofia în trecut

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 01:47

Stoperul bulgar al Stelei a sărbătorit în lacrimi accederea în grupele Europa League


Valentin Iliev a fost singurul stelist aplaudat în infernul de la Sofia. La final, ultraşii de la ŢSKA l-au chemat la salut şi el n-a putut refuza. A făcut-o cu ochii aproape lăcrimînd. S-a bucurat ponderat pentru calificare alături de actualii săi colegi, deoarece Steaua a eliminat echipa pe care el o iubeşte de mic.

- Vali, Steaua e în grupele unei competiţii europene pentru a opta oară consecutiv.
- Sînt fericit şi mulţumit, am luptat enorm. Le dedic această calificare tinerilor de la noi din lot, care au posibilitatea să crească într-o competiţie extrem de importantă.

- Fanii lui ŢSKA ţi-au scandat numele şi înainte de meci, şi după.
- Le mulţumesc mult. A fost o săptămînă foarte grea pentru mine, cea mai dificilă din toată viaţa mea. Îmi venea să plîng încă de la tragerea la sorţi pentru că nu voiam deloc să joc cu echipa mea de suflet. ŢSKA e în inima mea şi va fi mereu şi îmi e foarte greu că i-am eliminat. Dar în viaţă se mai întîmplă să faci şi lucruri care nu-ţi fac plăcere.

- Cu cine ţi-ai dori să cadă Steaua la tragerea la sorţi?
- Nici nu mai contează, importantă e calificarea, acum ne gîndim doar la partida cu Tîrgu-Mureş de duminică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
antalmihai
antalmihai  •  27 August 2011, 15:35

Eu zic sa nu uiti ca ai jucat la cea mai iubita echipa de fotbal din romania : universitatea craiova! Forza Stiinta !

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  27 August 2011, 11:02

Nu pot sa cred ce jucatori a avut Craiova.....Iliev,un caracter desavarsit,Prepelita un mijlocas de exceptie,iar fratii Costea atacanti cum n-a mai avut Steaua de mult,mult timp.... Se profileaza in echipa de baza a Stelei jumatate din Universitatea.... Cum naiba de-a retrogradat( pe teren) Craiova????? Oricum viata merge inainte....Forza STEAUA!!!!

lucell
lucell  •  26 August 2011, 15:29
Postat de geologicon pe 26 August 2011, 10:30

Am fost si sunt un contestator vehement al lu' Mititelu, dar nu pot sa nu constat ca Iliev a venit la Steaua imediat dupa ce a fost tratat in spitale pe banii finantatorului craiovean, culmea liber de contract - adica ala plateste spitalizarea, te pune pe picioare, baga banu la doctor.. si cred ca toti stim cum se uita doctorul daca nu dai... apoi tu bagi dosarul si pleci.. da, recunosc, este un caracter acest Iliev.. abia astept sa se accidenteze... ..iar blestemul craiovei nu iarta.. a se vedea dinamo, echipa care a furat ani de zile din banie..

cum sa ai o mentalitate asa ingusta amice? cum sa doresti raul unui jucator? pai omul are o familie, are o cariera si pe buna dreptate o anumita valoare care nu`i permitea sa fie legat de craiova la infinit. dragostea mai trece si prin stomac , INTELEGE TU SI CEI CARE II CONTESTA PE JUCATORII PLECATI. Asta e viata , ei trebuie sa mearga inainte sunt profesionisti si au familii!!Cat a fost la CRAIOVA cred ca si`a meritat toate sacrificiile financiare facute cat a fost accidentat, NU?asta se uita usor :)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează