INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII

Ioan Hora a dat-o pe glume după eșecul cu Maccabi Tel Aviv! Modul haios în care a comentat venirea lui Daum la meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 09:45

Pandurii a pierdut categoric meciul cu Maccabi Tel Aviv de la Severin, scor 1-3, iar șansele de calificare în play-off-ul competiției au scăzut mult.

Ioan Hora mai speră într-o minune în Israel, chiar dacă știe că va fi foarte greu.

"Vrem să scoatem maxim din deplasare. Eu încă mai cred. Speranța moare ultima. Fără speranțe, mai bine nu ne prezentăm. Vrem să batem în retur, chiar dacă nu ne vom califica, măcar aducem câteva puncte la coeficient.

Am arătat prea mult respect față de acești băieți. Trebuia să fim mai hotărâți, să punem piciorul mai bine. A fost și puțin ghinion în prima repriză, iar în repriza a doua ne-am retras prea mult", a spus Ioan Hora conform Dolce.

Atacantul a fost întrebat și despre prezența lui Christoph Daum la acest meci și a glumit pe seama acestui subiect: "A venit să vadă pe cineva de la israelieni? Nu cred că selecționerul a avut pe cine să vadă de la noi în seara asta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  29 Iulie 2016, 12:09

tu HORA ai fost cel mai bun si pleasca a jucat binisor ..in rest zero poate voiculet a avut momente bune ..stanca e ca o momaie in poarta ca o sperietore pusa in pausoi sau in bostani ..HORA E UN JUCATOR F BUN .

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iulie 2016, 10:42

Daum o sa si faca treaba sa ...iar eu pe a mea o sa mi cumpar bilet sa sustin Nationala ...magheru o sa scrie pe sait ...cum rezolva el integrale diferentiale ...*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iulie 2016, 10:39

Bai magher defetist si anti roman ...de unde stii tu ca nu ne califica Daum ...ai incredere in el ...nu te mai *** pe tine ca habar nu ai de fotbal ...mananci aici cu doua maini ...patriotule ... Cine l a pacalit pe Daum ?...omul a venit sa faca treaba ...s a uitat la grupa ...s a uitat la Danemarka ...s a uitat la Polonia ...si a zis ca se baga .Tu nu te pricepi nici la integrale ...dar la fotbal ...mananci numai ce nu trebuie ...Sa tinem cu Nationala noastra ca nu ne am mai calificat de 20 de ani ...cu patrioti ca tine care nu vin la meci ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează