INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iordănescu: "Ilie poate să vină cu ceva surprize în primul «11», dar să nu uite că e un meci foarte important"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Anghel Iordănescu, fostul antrenor al Stelei, a vorbit la GSP TV despre şansele "roş-albaştrilor" în partida contra celor de la Grasshopper.

"Steaua porneşte ca favorită. Ilie să nu uite că în fotbal se poate întîmpla orice. El poate să vină cu ceva surprize printre titulari, dar să nu uite că este un meci important. Personal, cred că Steaua trebuie să fie ofensivă, dar să aibă grijă să nu primească gol. Steaua trebuie să redevină ce a fost", a spus Anghel Iordănescu la GSP TV.

Acesta a mai adăugat: "Am emoţii mari pentru Duckadam şi pentru Ilie, mai apoi pentru Steaua. Dacă lui Ilie Dumitrescu îi va merge bine, atunci şi lui Edi îi va fi bine. Am încredere că Duckadam va fi un preşedinte bun, sînt alături de el şi îi urez mult succes. Mă întristează declaraţiile lui Ienei la adresa sa. E păcat să nu ne bucurăm de oamenii adevăraţi"

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (1)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  19 August 2010, 17:29

Ce sa zic, ma dau pe spate pt. ca a venit Edi! Tot pe taica-su o sa-l intrebe toti. Ce, vreti sa ziceti ca Ilie e antrenor? El detine recordul de antrenor care a fost dat cel mai repede afara: 24h! Asta nu-i antrenor tovarasi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close