INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE 2-5 LA GENERAL

Iuliu Mureșan "s-a scos" după rușinea europeană: "Nu e problema de management la CFR Cluj" ;) » Care e situația antrenorului: "E chiar acum în fața mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 11:45

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, se apără după eliminarea rușinoasă a campioanei României din Europa League, în fața lui Dudelange (2-5 la general) și spune că problemele sunt, de fapt, la nivelul jucătorilor.

"Nu știu dacă problema la CFR este la birou, ci în teren. Contează cum se implică jucătorii, cum se implică antrenorii, cum se pregătesc. Nu cred că trebuie să ne întărim la birou, ci la lot. Că nu joacă fotbal nici Stanciu, nici Sfaițer, nici eu. Nu cred că acolo e problema.

Nu e problema de management, altele sunt problemele la Cluj. Cât despre mine, eu am mai făcut un pas în spate și când a venit fosta conducere, și în lateral, am ajutat cu ce am putut, după care ei au plecat. Deci nu este nicio problemă să mă dau și acum de o parte dacă va fi cazul", a spus Mureșan la TV Digi Sport.

"Conceicao conduce antrenamentul"

Președintele ardelenilor a vorbit și despre situația antrenorului Toni Conceicao și nu exclude varianta ca portughezul să fie dat afară.

"Conceicao face antrenamentul echipei, este chiar acum în fața mea. Eu, dar și mai mulți oameni din conducere suntem acum pe stadion, așa cum am făcut și în alte dăți. Toni este antrenorul echipei, dar sigur că lucruri se pot întâmpla oricând. Nimeni nu este veșnic. Doar Ferguson a rezistat 25 de ani la Manchester United.

Toni a spus că va pleca doar dacă i se va cere. Pentru că el ține la club, pentru că este apropiat de noi, nu s-ar opune unei eventuale despărțiri, precum fac alți antrenori care se cramponează de contract. Dar nu s-a pus problema să plece", a mai spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

CFR Cluj a fost eliminată în play-off-ul Europa League de luxemburghezii de la Dudelange, scor 2-5 la general.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (20)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Septembrie 2018, 00:39
Postat de vlad.dracul pe 01 Septembrie 2018, 14:13

După o asemenea ruşine m-aş retrage din fotbal. Nici n-aş mai ieşi pe stradă, ar arunca lumea-n mine cu roşii stricate şi ouă clocite. Cum să nu fie şi vina lui, nu el a adus jucători, antrenori... au dat ăia singuri buzna la Cluj şi-au luat echipa ostatică, au intrat în teren cu forţa?! Ăsta-i rolul unui conducător, să aducă un antrenor priceput care să să formeze o echipă, să nu transfere gloabe sau băbăciuni, cum să accepţi să transferi gloabe şi băbăciuni?!

partea frumoasa e cum spune el "am facut un pas in spate!" cand de fapt nu a facut nici un pas nicaieri! a continuat sa conduca din umbra si sa-i sape pe aia care erau pusi conducatori de ochii lumii! ca doar nu lasa Paszjany clubul de izbeliste, ca nu e sat fara caini! ei sunt singurii care au 2 conduceri, un patron Nelu Varga care de fapt nu e patron, ca tata Paszkany continua sa spele banii furati secureste de la statul roman! prea mare secretomanie! la astia pana nici femeia de serviciu nu e aia din acte, e alta!

maxp
maxp  •  01 Septembrie 2018, 18:09
Postat de randomm pe 01 Septembrie 2018, 13:17

esti prost sau te faci? daca in ultimi 5 ani,fiecare echipa romaneasca ar fi facut tot atatea puncte ca si Steaua in europa,aveam 1 echipa calificata direct in grupele ucl si alta direct in grupele e.l. cfr,viitorul si astra au distrus fotbalul romanesc,fiiind eliminate inca din primul tur jucat in ucl. Steaua in macar 2 din acele 3 situatii juca in grupele ucl. deci voi ati distrus fotbalul romanesc,in timp ce Steaua incerca sa il salveze. daca tai punctele stelei din europa,suntem sub luxemburg,deci celalte echipa sunt zero barat.

Da' coeficientul e fix .... nu stiu de ce toata lumea merge pe ideea ca cineva trebuie sa faca coeficient. Nici vorba, coeficientul iti poate aduce anumite avantaje, dar nu pt el te bati, ca nu ala e scopul, ci performanta in sine. Mai lasa-ma si cu Steaua, da, prin perioada 2004-2006 a facut performanta, apoi a profitat ca celelalte de punctele aduse atunci impreuna cu Rapidul. Ca s-a vazut cat poate juca Steaua si in Champions League cand nu mai intra direct. Dar in ultimii ani nu vad cu ce au distrus echipele de care zici tu fotbalul romanesc. Ca Astra a facut in ultimii ani exact cat a facut si Steaua. CFR-ul a mai adus si ea niste puncte acum nu stiu cat timp. Iar Viitorul sincer sa fim, tine vreo 3 nationale in spate si probabil urmeaza si aia mare, daca si aia distrug fotbalul romanesc, atunci chiar ca suntem spalati pe creier.

babahuda
babahuda  •  01 Septembrie 2018, 14:22

trebuia lasat Edi Iordanescu .la astra sau vazut rezultatele spre finalul campionatului ..Edi e un antrenor bun .dar muresan la sapat /Muresan este de vina pt rezultatele avute ..

Vezi toate comentariile (20)
Comentează