INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, 15 DECEMBRIE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Janos Szekely: "Sîntem conştienţi de forţa lui Napoli, dar ne dorim foarte mult calificarea"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Janos Szekely, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre meciul de mîine cu Napoli, declarînd că va fi un meci greu şi că cei care vor intra mîine vor face tot ce este posibil ca Steaua să se califice.

"Ne aşteaptă un meci greu. Dar ne dorim foart multe calificarea. Cunoaştem puterea şi forţa lui Napoli, îi respectăm, dar vrem să ne calificăm. Cu siguranţă absenţele sunt importante, dar sunt convins că cei care vor intra vor face tot ce este posibil. Cred că suporterii vor fi în număr mare şi sper să nu îi dezamăgim", a spus Szekely la conferinţa de presă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cobra1996
cobra1996  •  14 Decembrie 2010, 23:48

succes

steaua.the.best
steaua.the.best  •  14 Decembrie 2010, 22:23

NU LE MAI DATI EXPLICATII LA FRUSTRATI, STEAUA ESTE STEAUA, SI AICI VIN SI DINAMOVISTI SI RAPIDISTI SA'SI DEA CU PAREREA, ESTE CEL MAI GALONAT CLUB DIN ROMANIA SI ESTE NORMAL SA VINA SI EI, NU ATI VAZUT CA SI LA NUNTI SUNT FOARTE MULTI GURA-CASCA CARE NU AU NICI O TREABA CU NUNTA DAR ISI DAU SI EI CU PAREREA SI MAI ADULMECA MIROSURILE MANCARURILOR, ASA SI CU DINAMOVISTII SI RAPIDISTI,SARACII...EU DACA ESTE UN REPORTAJ DESPRE DINAMO SAU RAPID NICI MACAR NU'L CITESC DAR SA MAI LAS SI UN COMENT...

imperat0aia
imperat0aia  •  14 Decembrie 2010, 22:21

Mie imi place o singura treaba. Inainte de fiecare meci important, sunteti tot mai crizati si violenti. Cu atat mai bine va va prinde corectia de maine :> Abia astept sa zboare lana din voi =)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează