INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ST. PATRICK'S, JOI, 20:30, DIGI SPORT

Jeff Kenna: "Am vizionat un DVD cu Steaua - CFR. Va fi o adevărată surpriză dacă ne vom califica!"

Jeff Kena, St Patricks, Kenna
Jeff Kena, St Patricks, Kenna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2009 00:00

Tehnicianul lui Saint Patrick's, Jeff Kenna, a declarat, miercuri, că Steaua este cea mai valoroasă echipă pe care formaţia sa o va înfrunta în preliminariile actualei ediţii a Ligii Europa şi consideră că elevii săi trebuie să se autodepăşească pentru a trece de gruparea pregătită de Bergodi.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns în această fază a competiţiei, mai ales că nimeni nu se aştepta să disputăm play-off-ul. Este o experienţă inedită pentru noi. Steaua este cel mai puternic adversar pe care îl vom întâlni în competiţie.

Am vizionat un DVD cu meciul lor cu CFR Cluj, iar concluzia este că trebuie să prindem o zi de excepţie pentru a învinge Steaua. Va fi o adevărată supriză dacă vom reuşi să ne calificăm. Noi am avut puţină şansă şi în turul precedent, cu Krilia, dar am mers mai departe, deşi nimeni nu miza pe noi", a spus antrenorul Jeff Kenna.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
vlad_mexicanu
vlad_mexicanu  •  19 August 2009, 23:22
Postat de dinamo_fan pe 19 August 2009, 21:31

luati de la 3 in sus. stati linistiti si iesiti macar la o masa in oras sa nu ziceti ca ati trecut prin bucuresti dejaba.

BV, esti un roman adevarat. Indiferent care este rivalitatea dintre steaua si dinamo in campionat si faptul ca ne uram reciproc, in cupele europene suntem toti romani. Succes echiperi Dinamo in EL !

skrilla
skrilla  •  19 August 2009, 23:17
Postat de pe 19 August 2009, 21:55

trebuia sa vizionezi blatul cu piatra neamt...asa poate crezi ca vei juca cu cea mai buna echipa din romania,cfr.cluj...succes...

Cea mai buna echipa a Romaniei,CFR?!Esti glumet,baiatule.Numai ca glumele tale sunt de prost gust.Pai daca echipa ta iubita,cea care nu face jocurile de culise nu a reusit sa invinga Steaua,echipa care face "blat la Piatra Neamt"...chiar e cea mai buna echipa acest CFR?Cu toate acestea uram bafta CFR-ului si absolut tuturor celorlalte echipe romanesti in cupele europene.Numai bine!

skrilla
skrilla  •  19 August 2009, 23:13
Postat de ecriss pe 19 August 2009, 22:29

Ati vizionat CDul steaua - CFR CLUJ si ati constatat ca CFR Cluj e cu 2 clase peste steaua. Asa a vrut sa sunte declaratia.

CFR Cluj nu are nici o relevanta in ecuatia asta.Este doar adversarul Stelei din meciul inregistrat pe DVD,deci este absolut nesinsemnat.Fii convins ca antrenorul irlandez este nepasator in privinta faptului ca adversarul Stelei a fost CFR sau Rapid sau Dinamo sau Timisoara,toate ar fii fost la fel de neinsemnate precum CFR-ul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează