INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC SEVILLA - BENFICA 0-0 (4-2 D. PEN.)

Jorge Jesus îşi îmbărbătează elevii după a două finală de Europa League pierdută în doi ani: "Plecăm cu capul sus din Torino"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 10:33

Jorge Jesus, antrenorul celor de la Benfica, a declarat miercuri seară, după finala de Europa League, pierdută în faţa grupării FC Sevilla, că îşi felicită jucătorii şi a subliniat că în fotbal nu totdeauna cîştigă echipa cea mai bună."A fost o finală frumoasă, un meci deschis. Sevilla a avut un început bun de joc, dar pe parcurs am devenit noi mai buni. Ne-am arătat calităţile, am avut ocazii, dar din nefericire nu le-am concretizat. Nu cea mai bună echipă a cîştigat Europa League. Îmi felicit jucătorii, nu am ce să le reproşez. Plecăm de la Torino cu capul sus.

Avem altă finală duminică (n.r. - finala Cupei Portugaliei). Ne-au lipsit jucători importanţi, Sulejmani a ieşit accidentat. Toate schimbările au fost forţate, dar echipa s-a adaptat bine. În fotbal nu totdeauna cîştigă echipa cea mai bună. Trebuie să fim pragmatici, să tratăm aces eşec ca pe o experienţă emoţională peste care trebuie să trecem rapid, pentru finala de la Lisabona. Felicit FC Sevilla pentru victorie", a spus Jorge Jesus.

FC Sevilla a cîştigat Europa League, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-2, în urma executării loviturilor de departajare, pe Benfica, în finala disputată pe Juventus Stadium din Torino.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează