INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - AS ROMA 1-1 (4-1 LA PEN.)

VIDEO Mourinho, un car de nervi după finala Europa League » Scandal în parcare, l-a jignit pe arbitru: „Ești o rușine! Prostul dracului!”

Jose Mourinho, antrenor AS Roma +25   FOTO
Jose Mourinho, antrenor AS Roma

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 07:32 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 09:21

Antrenorul celor de la AS Roma, Jose Mourinho (60 de ani), a avut o reacție dură la adresa arbitrului Anthony Taylor (44 de ani), la capătul finalei Europa League, câștigată de Sevilla în fața italienilor, 1-1 în timpul regulamentar și 4-1 la loviturile de departajare. 

Portughezul a contestat vehement mai multe decizii controversate ale britanicului din finala contra andaluzilor, în special cea luată în minutul 80, când Anthony Taylor nu le-a acordat italienilor un penalty, pentru un presupus henț la Fernando. 

VIDEO. Jose Mourinho, insulte adresate arbitrului în parcare, după Sevilla - AS Roma 

După ce a avut loc festivitatea de decernare a trofeului și medaliilor, Jose Mourinho s-a dus în parcarea stadionului, acolo unde l-a așteptat pe „centralul” englez Anthony Taylor. 

Lusitanul nu și-a putut controla nervii și l-a jignit pe arbitrul britanic. „Rușinea dracului! Prostul dracului!”, îi strigă în engleză, într-o filmare postată de cei de la Sport Italia, pe rețeaua de socializare Twitter. Apoi îl jignește și în portugheză. 

Jose Mourinho l-a „înțepat” pe Anthony Taylor și la conferința de presă de după meci

Mourinho, un car de nervi după finala Europa League » Scandal în parcare, l-a jignit pe arbitru: „Ești o rușine! Prostul dracului!”

Experimentatul antrenor portughez nu a ratat ocazia de a-l ataca pe arbitrul Anthony Taylor și la conferința de presă de la finalul meciului. 

„Anul viitor, noi nu vom juca în Champions League, iar ăsta e un lucru bun, pentru că încă nu suntem pregătiți să fim acolo. 

Să sperăm că același lucru se va întâmpla și în cazul lui Taylor, care arbitrează doar acolo și face aceleași erori de rahat pe care le-a făcut în seara asta (n.r. - miercuri). 

Îm altă ordine de idei, meciul a fost unul foarte, foarte intens, cu un arbitru la centru care părea că e spaniol. Ar fi trebuit să le acorde mai multe cartonașe galbene jucătorilor Sevillei. 

Acest lucru ne-a costat, pentru că Lamela ar fi trebuit să fie eliminat, dar a jucat în continuare și chiar a executat un penalty. În toate fazele la limită, el a fluierat în favoarea Sevillei. 

Sunt surprins de acest lucru, pentru că este un arbitru care are o mare reputație pe plan internațional”, a declarat Jose Mourinho, potrivit Daily Mail. 

Citește și: 

Gonzalo Montiel, omul penalty-urilor decisive! A trimis Europa League la Sevilla după ce i-a adus și Mondialul Argentinei + De ce s-a repetat ultima lovitură

Imagini impresionante pe Stadio Olimpico » Peste 60.000 de fani urmăresc finala Europa League la Roma

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (18)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  02 Iunie 2023, 13:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Raduro6
Raduro6  •  01 Iunie 2023, 16:19

Henț clar!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  01 Iunie 2023, 15:43
Postat de cpt.ahab pe 01 Iunie 2023, 09:42

Mourinho se traduce Petrescu.

Cred că în parcarea aia și-a luat adio de la fotbalul mare. Bine ca Sumi e fluent în portugheză.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează