INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - LAZIO 2-0

Jucătorii lui Lazio acuză CFR-ul de blat, dar recunosc că nu meritau calificarea: „Ce s-a întâmplat la Cluj nu e un alibi”

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 11:19

Jucătorii lui Inzaghi admit că au abordat superficial competiţia. „Nu am fost constanţi şi am abordat greşit unele meciuri”, declară Acerbi. Iar Parolo: „Sperăm să învățăm ceva din campania asta”. Italienii au pierdut și ultimul meci, 0-2 cu Rennes.

Ce diferenţă între echipa care-i provoca primul eşec stagional lui Juventus şi învinsa lui Rennes de joi! Lazio a pierdut fără drept de apel (0-2) şi nu i-a provocat nicio emoţie CFR-ului. „A ales cel mai prost mod posibil de a părăsi Europa. Dezamăgitoare, dincolo de orice imaginaţie, o pată urâtă pe imaginea din Serie A, într-un parcurs deja compromis. De 10 ani n-a mai ratat calificarea din grupele EL!”, critică Gazzetta dello Sport.

„Un eşec pentru toţi”

Şi jucători biancocelesti au recunoscut că au tratat superficial competiţia. „Am greşit abordarea şi ne-a lipsit răutatea pentru a învinge. Trebuie să fie un semnal, să ne facem un examen de conştiinţă. E o problemă de mentalitate, iar rezultatul de la Cluj nu poate fi o scuză. N-am fost constanţi şi nu meritam să ne calificăm”, a declarat Acerbi. Iar Parolo l-a completat: „Am luat doar șase puncte din 18 posibile, e limpede că ceva nu a mers bine. Sperăm să învățăm ceva din campania asta. Am făcut două meciuri bune cu Celtic şi nu ne-am ales cu nimic. Dacă ne uităm la desfășurarea grupei chiar este corect să fim eliminați. E un eşec pentru toţi”.

„Nu s-a jucat fotbal”

Antrenorul Simone Inzaghi a acuzat relaxarea lui Celtic: „Poate că în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii. Nu la Rennes s-a ratat calificarea. Regret că nu am obţinut puncte suficiente din alte meciuri şi avem ce să ne reproşăm. Nu am avut o grupă simplă, Celtic şi Rennes sunt puternice, însă Cluj merge mai departe”.

6 calificăriîn primăvara Europa League din ultimele şase prezenţe în grupe avea Lazio, serie ruptă în acest sezon cu acest loc 3

Citește și:

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ares321
ares321  •  13 Decembrie 2019, 13:36
Postat de Traian Pavelescu pe 13 Decembrie 2019, 12:55

A apărut din nou militianul site-ului! Nu emite păreri, nu face afirmații, nu ard argumente, nu înțelege ce se discuta! El are o obsesie, o boala profesională din subsolurile unde a lucrat cu dosare, și sub diverse nume înșira aceleași baliverne cu nume și identitari inventate in cotloanele unei minți deformate..tot profesional. Ca așa e in miliție!

Viorele, mai poti ma? Nu ti se apleaca de la atata urda si zer?

blatistu49
blatistu49  •  13 Decembrie 2019, 13:11
Postat de Traian Pavelescu pe 13 Decembrie 2019, 12:48

Inspirat ales numele! *** Așa bine merge trupa haiducească din kolosvar 1907 in Europa ca anul trecut a produs umilința maxima pana acum fiind eliminată de ospătarii de la Dudelange, după doua înfrângeri, in care la un moment dar scorul general era de 0-5! Penibil nu? Dar ce așteptări sa ai de la bruta care emite baliverne de la popesti leordeni!!!

ospatarii de de la *** sunt cu mult peste clona FCSB joaca in Grupe aproape in fiecare an pe cind clona infractorilor FCSB u se consoleaza cu blaturile di campionat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  13 Decembrie 2019, 13:11

Auzi, bre, Alashkertule, clona ilfoveana a fost tavalita de Alashkert! De Alashkert, aia carora Cfr le-a dat 5-0 :)))) Ca daca vorbim de aia de la Cfr si de Dudelange, Dudelange a fost pentru al doilea an consecutiv in grupele EL, pe cand clona fc fcsb popesti leordeni... pauza :))))) Ca sa nu mai vorbim de haiducie si de blaturi, pe care stapanul tau le-a botezat „omenii”. Sunteti de rasul lumii, bre, ati furat numele unei echipe simbol din fotbalul nostru si v-ati adunat toti aia cu dinte -pauza -lipsa -gaura la palat, la cersit, iar acum o faceti pe ultrasii :)))) *** Intelegi unde bat, ***? *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează