INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB

Jucătorul lui Beer Sheva urmează să fie suspendat pentru dopaj » Ce substanță a fost găsită în corpul fundașului israelian

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2017 15:23

Clubul Hapoel Beer Sheva a anunțat oficial că fundașul central Shir Tzedek, 28 de ani, a fost depistat pozitiv și după efectuarea probei B.

În urmă cu o săptămână, israelianul, jucător de bază în echipa care pe 19 octombrie se va duela cu FCSB în Europa League, a fost depistat pozitiv și a cerut efectuarea probei B, care a confirmat primul verdict.

În corpul lui Tzedek a fost găsită o substanță interzică, octopamină, care ajută la arderea grăsimilor și la creșterea masei musculare.  Jucătorul va fi judecat de Comisia Disciplinară de la UEFA și va fi suspendat.

Clubul israelian a cerut ca UEFA să facă analize tuturor jucătorilor pentru a afla dacă Tzedek a consumat substanțe pe cont propriu sau dacă sunt și alți jucători care au luat octopamină.

Shir Tzedek (28 de ani) joacă din 2015 la Hapoel Beer Sheva și era om de bază în centrul defensivei. A fost adus de la Hapoel Ironi Kiryat Schmona. A adunat și 10 meciuri în națională. A câștigat 2 titluri cu Beer Sheva, o Cupă și două Supercupe, fiind practic prezent la toate trofeele din ultimii ani. 

1.000.000 €este cota lui Shir Tzedek pe transfermarkt 

  • Hapoel Beer-Sheva - FCSB se joacă pe 19 octombrie, de la ora 20:00. Pe 2 noiembrie se joacă FCSB - Hapoel Beer-Sheva.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează