INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  JUVENTUS

Pogba l-a înfuriat pe Allegri » Scos din lot pe motive disciplinare înaintea meciului din Europa League

Paul Pogba/ foto: Imago Images
Paul Pogba/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 15:18 / Actualizat joi, 09 martie 2023 16:02

Paul Pogba (29 de ani) a fost exclus din lotul lui Juventus pentru meciul cu Freiburg din optimile Europa League.

  • Juventus - Freiburg, prima manșă din optimile Europa League, are loc azi, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro. Nu va fi televizat în România

Pogba ar fi trebuit să fie pe bancă la meciul cu Freiburg, dar l-a enervat pe Allegri cu o seară înainte de partida din Europa League. A întârziat la o ședință organizată de antrenor și va vedea meciul din tribune, potrivit Gazzetta dello Sport.

Ionuț Radu explică de ce a plecat din Italia: „Am nevoie să joc, nu mi-am pierdut încrederea”
STRANIERI
Ionuț Radu explică de ce a plecat din Italia: „Am nevoie să joc, nu mi-am pierdut încrederea”

Pogba, exclus din lot înainte de Juventus - Freiburg

Abia revenit după accidentare, Pogba ar fi putut juca primul meci în această ediție în cupele europene. A bifat doar 35 de minute în Serie A. A intrat de pe bancă în două meciuri.

El trebuia să fie pe bancă și cu Freiburg și ar fi avut șanse să intre pe parcurs. Întârzierea la costat locul în lotul italienilor, iar Max Allegri, cu acordul conducerii, a decis să îl scoată din lot. Pogba a revenit în vară la Juventus, după 6 ani la Manchester United. A jucat primul meci abia pe 28 februarie, Juventus - Torino 4-1.

„Bianconerii” au alte două absențe pentru meciul cu Freiburg: Milik și De Sciglio. Ambii sunt accidentați și nu pot fi folosiți.

Echipa probabilă a lui Juventus cu Freiburg: Szczesny- Danilo, Bremer, A. Sandro - Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Miretti, Kostic - Di Maria, Vlahovic

Citește și alte știri din fotbalul internațional:  

Pe cine vrea Real Madrid pentru a-i succeda lui Benzema + Ce clauză are atacantul portughez urmărit

Starul lui AC Milan, criticat de o legendă a clubului: „Cel mai slab de pe teren. A demonstrat că nu este un campion adevărat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Martie 2023, 08:52

Asta e stilul.La 30 ani astia credeau ca il pot schimba.Peste tot a pacalit cum a vrut ridicat in slavi cu prea putine motive.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează