INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ZRINJSKI - LUDOGOREȚ 1-1

Keșeru și Moți, criticați de antrenor. ”Am fost prea aroganți" » Atacantul român a calificat-o pe Ludogoreț în play-off-ul Europa League

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 10:44

Ludogoreț s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a remizat în meciul cu Zrinjski, din Bosnia, 1-1. În tur, scorul a fost 1-0. Golul calificării a fost marcat de atacantul român Claudiu Keșeru, în minutul 24.

Claudiu Keșeru, 31 de ani, a condus-o pe Ludogoreț cu un pas mai aproape de grupele Ligii Europei. Atacantul român a reușit joi seară singurul gol al campioanei Bulgariei în returul cu Zrinjski, la mijlocul unei prime reprize în care s-a jucat cu ocaziile. O deschidere de scor norocoasă, mingea șutată de el fiind deviată de un adversar și derutându-l pe Soldo, portarul lui Zrinjski.

Portarul bosniacilor a fost iertat însă în alte două situații critice de același Keșeru, care a trimis prima dată alături de țintă, apoi a tras direct în el, incredibil, din careul mic! Putea fi lejer 3-0 de la pauză pentru oaspeți. "Trebuia să batem la 2-3 goluri diferență, dar nu suntem în stare să concretizăm oportunitățile create și ne relaxăm nepermis", s-a plâns antrenorul Autuori.

Se bat cu georgienii pentru grupe

Ludogoreț n-a mai punctat, Cladiu a fost schimbat în minutul 86 și n-a mai prins în teren forcingul lui Zrinjski. Defensiva, în care Cosmin Moți a fost integralist, a cedat în prelungiri, când portarul Broun le-a făcut cadou bosniacilor o remiză. Echipa din Razgrad va înfrunta în play-off pe georgienii de la Torpedo Kutaisi, 23 și 30 august, primul meci în deplasare.

2 goluriîn 327 de minute jucate în preliminariile Ligii și ale Europa League are Keșerü în acest sezon la Ludogoreț

4 goluri în 9 partide disputate în actuala stagiune a reușit atacantul român pentru campioana Bulgariei

"E inadmisibil să nu câștigăm astfel de meciuri, am fost prea aroganți. Ludogoreț trebuie să înțeleagă că și victoriile mici sunt importante. Sunt nemulțumit de cum am jucat și sper să ne fie o lecție pentru viitor" Paulo Autuori, antrenor Ludogoreț

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
comabi
comabi  •  17 August 2018, 12:49

Mda... penibil subtitlu. Rezultatul final a fost 1-1, in tur 1-0, cu gol inscris de Moti. Cel mult poti scrie golul calificarii, dar nu al victoriei... Cat de greu este sa fii atent?

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  17 August 2018, 12:02

Alooo, ziaristi de doi lei! Ce mama lui de articol e asta? Daca Ludogorets a castigat cu 1-0, cand au facut cadou bosniacilor o remiza? Sau ati incurcat copy-paste-ul de la articolul din tur? Pfuai ma, ca greu e sa scrii un articol coerent cand ai IQ-ul cat numarul de la pantof! Si va mai laudati ca sunteti ziar de nivel european! Chiar nu va e jena? Zau asa...

cneius
cneius  •  17 August 2018, 11:53

"Defensiva, în care Cosmin Moți a fost integralist, a cedat în prelungiri, când portarul Broun le-a făcut cadou bosniacilor o remiză..."...nu inteleg ! Daca scorul a fost 1-0, cum remiza ???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează