INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL 1-1

Lăcătuş: "O calificare ar salva din nereuşitele din acest tur de campionat"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat după meci că este mulţumit de felul în care au jucat steliştii.

 

"Trebuie să fim mai atenţi la unele faze pentru că acestea sînt faze care pot decide o calificare. Greşeala lui Reina mi-a arătat că şi campionii mondiali greşesc.

Indiferent de rezultatul de la Utrecht, noi trebuie să ne jucăm şansa pîna la capăt. Vom încerca să scoatem maxim din meciul de la Napoli. O calificare ar mai salva din nereuşite din acest tur de campionat. Meciurile din Europa League, nu putem spune că este un sezon ratat.

Atmosfera din Ghencea este foarte frumoasă, iar cînd suporterii sînt alături de noi, ne simţim şi noi altfel. Sper ca prin rezultatele viitoare să facem ca stadionul să fie plin", a spus Lăcătuş la protv.

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (5)
mieusa
mieusa  •  03 Decembrie 2010, 01:14

"O calificare" care trebuia obtinuta azi. Numai vraja e de tine. Echipa n'arata nimic. Mai straluceste din cand in cand cate unul si ne'nchizi gura.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  02 Decembrie 2010, 23:52

Eusieu,habar nu ai ce vorbesti.In primul rand,unele rezultate nu-i apartin si in al doilea rand,1-2 luni nu e deajuns pentru formarea unei echipe.

steaua.the.best
steaua.the.best  •  02 Decembrie 2010, 23:22

NU LE MAI DATI EXPLICATII LA FRUSTRATI, STEAUA ESTE STEAUA, SI AICI VIN SI DINAMOVISTI SI RAPIDISTI SA’SI DEA CU PAREREA, ESTE CEL MAI GALONAT CLUB DIN ROMANIA SI ESTE NORMAL SA VINA SI EI, NU ATI VAZUT CA SI LA NUNTI SUNT FOARTE MULTI GURA-CASCA CARE NU AU NICI O TREABA CU NUNTA DAR ISI DAU SI EI CU PAREREA SI MAI ADULMECA MIROSURILE MANCARURILOR, ASA SI CU DINAMOVISTII SI RAPIDISTI,SARACII…EU DACA ESTE UN REPORTAJ DESPRE DINAMO SAU RAPID NICI MACAR NU’L CITESC DAR SA MAI LAS SI UN COMENT

Vezi toate comentariile (5)
Comentează