INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

Laude pentru Astra după victoria în fața Austriei Viena: "Puține echipe pot face așa ceva"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 08:54

Accidentat, Daniel Niculae nu a făcut parte din lotul Astrei pentru meciul de aseară cu Austria Viena. Chiar și așa, atacantul campioanei României și-a felicitat colegii pentru victoria de senzație de la Viena, 2-1. 

"Îi felicit pe băieți. Nu știu dacă în această competiție a fost vreun meci în care să fim considerați favoriți, începând cu meciul cu West Ham și continuând în grupe, cu toate echipele. Am întâlnit Austria Viena, o echipă destul de bună, care a demonstrat-o și în această seară, dar mai ales la București, când a reușit să ne învingă. Roma nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare.

"Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă destul de bună, matură, competitivă. Ați văzut ce fază frumoasă am reușit la golul egalizator. Sunt puține echipe în România care pot face așa ceva și mă bucur că fac parte din această echipă. Calificarea ar fi o performanță unică în istoria Astrei. Chiar dacă au participa în cupele europene, în primăvara europeană nu au ajuns. Am rămâne în istoria acestui club", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport.  

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2.  Astra 7p 7:10
3. Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8

Program grupa E

  • 08.12.2016:
  • Astra Giurgiu - AS Roma;
  • Viktoria Plzen - Austria Viena

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
caminero
caminero  •  25 Noiembrie 2016, 23:04
Postat de caminero pe 25 Noiembrie 2016, 23:02

Domle, a fost pe la începutul sezonului un articol p-acilea de îi zicea "*** zboar prin europa la low-cost", sau așa ceva, referindu-se la Astra ... unde ***?!?

De ce mă cenzurezi, ***? adică Buzărin poate să scrie asemenea mizerii, și eu nu?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  25 Noiembrie 2016, 23:03

Aha, uite aci - http://blogsport.gsp.ro/buzarin/2016/09/29/ioan-niculae-distrusul-distrugator/

caminero
caminero  •  25 Noiembrie 2016, 23:02

Domle, a fost pe la începutul sezonului un articol p-acilea de îi zicea "*** zboar prin europa la low-cost", sau așa ceva, referindu-se la Astra ... unde ***?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează