INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - CELTIC

LAZIO - CELTIC // VIDEO Bătaie generală în centrul Romei! Doi ultrași au fost înjunghiați

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 20:58

Fanii italieni și cei scoțieni s-au bătut pe străzile din Roma înaintea meciului dintre Lazio și Celtic. În tabăra oaspeților au existat și victime.

Incident grav înaintea celeilalte partide din grupa CFR-ului. Doi suporteri ai lui Celtic, de 52 și 35 de ani, veniți pentru a urmări jocul cu Lazio, pe Olimpico, au fost răniți în centrul istoric al Romei și au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ultrașii biancocelesti, mascați cu eșarfe și înarmați, i-au recunoscut după accent și i-au atacat miercuri noaptea într-un bar, unde i-au înjunghiat. 

Fanii lui Lazio i-au atacat pe scoțieni

Răzbunare pentru Glasgow 

Meciul a fost unul de risc maxim, din cauza prezenței a 9.000 de fani scoțieni la returul cu echipa lui Ștefan Radu (neconvocat după o întindere musculară). La Glasgow, în tur, și susținătorii alb-verzilor i-au provocat pe tifosii italieni deplasați la stadion cu mesaje antifasciste și cântece rasiste. A doua zi au făcut haos pe străzi. S-au îmbătat, au aprins fumigene și au strigat insulte la adresa rivalilor.

Vezi și: 

CFR CLUJ - RENNES // FOTO + VIDEO Atmosferă superbă în Gruia! 10.000 de fani clujeni alături de campioană în bătălia pentru primăvara Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează