INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Mario Camora, optimist pentru meciul decisiv cu Celtic: „Cu atitudinea din repriza a doua ne vom califica!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 00:08

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga), fotbalistul lui CFR Cluj, a oferit declarații după înfrângerea echipei sale cu Lazio, scor 0-1, din penultima etapă a grupelor Europa League.

„În prima repriză n-am avut curaj și tupeu. N-am făcut un pressing agresiv, iar în al doilea act am jucat mai bine și am avut mai multe ocazii de gol. Putea să fie egal, acesta era rezultatul echitabil, din punctul meu de vedere. Din păcate, nu s-a întâmplat asta.

Dacă vom avea această atitudine din a doua repriză și cu Celtic, cu siguranță ne vom califica!”, a declarat Camora la TV Digi Sport.

Ardelenii au nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, cel cu Celtic, pentru a-și asigura calificarea în „16”-imile Europa League. De asemenea, campioana României se va califica indiferent de rezultatul cu scoțienii, în cazul în care Lazio nu o va învinge pe Rennes în ultima rundă.

CLASAMENT GRUPA E 

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Celtic 510-413
2. CFR Cluj54-49
3. Lazio 56-76
4. Rennes53-81

PROGRAMUL ULTIMEI ETAPE

12.12, ora 19:55

  • Rennes - Lazio
  • CFR Cluj - Celtic

VEZI ȘI:

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Miracolul nu se întâmplă de două ori » Deznodământul calificării, amânat de înfrângerea cu italienii! Partida cu Celtic devine DECISIVĂ!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  29 Noiembrie 2019, 07:53

Dar cu atitudinea din prima repriză? La 3-1 sau 4-1 la pauză nu se mai discuta.

mihai_bn
mihai_bn  •  29 Noiembrie 2019, 00:20

Mario, știi bine că în seara asta Lazio era de bătut! Sper să nu am dreptate, însă tare cred că Celtic va juca la victorie în Gruia, chiar dacă e deja calificată. Va veni determinată să vă scoată din Europa, că și voi i-ați scos din drumul spre grupele CL. Dacă veți juca la egal cu scoțienii, veți pierde.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează