INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-1

LAZIO - FCSB 5-1 // Rușinea cu Lazio i-a pus capac! Declarații incendiare ale lui Becali: "Îmi văd de treaba mea și îl las pe Talpan! Să vină cu Lăcătuș și Iovan să facă ei bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:08

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut o serie de declarații incredibile după ce echipa sa a fost umilită de Lazio, 1-5.

"Să vedem cât mai stau și eu în fotbal. Mă cert atât cu lumea, poate îmi văd și eu de treaba mea și îl las pe Talpan și cu asta, basta.

Toate gândurile mi-au venit în cap, inclusiv să mă retrag. Să vină și Borcea la Dinamo, nu cred că mai are rost. Dacă în doi ani voi câștiga bani din fotbal, bine. Dacă nu, nu, asta e, la revedere, tată! Îi dau echipa lui Balint, Lăcătuș, Talpan și Iovan, s-o managerieze ei, să facă ei bani!

E un discurs nomal. Nu mai vorbesc mult ca înainte, atunci eram în păcat, acum încerc să mă curăț. A tăcea înseamnă fapte de aur", a declarat Becali, la TV Digi Sport, imediat după finalul meciului cu Lazio. 

Vezi și:  LAZIO - FCSB 5-1 // Becali, la pământ după umilința cu Lazio: "Am fost penibili! Vă promit asta din acest moment"

Citește aici cronica partidei Lazio - FCSB 5-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  23 Februarie 2018, 18:23

Mai taci *** (doamne iartă-mă) păi tu crezi că te mai crede cineva ??? Tu ești, în primul rând cel care-l minte pe Dumnezeu și ca atare ar trebui *** spurcată atunci când vorbești de credință !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  23 Februarie 2018, 15:52

DACA PRIN ABSURD CASTIGA SI SE CALIFICA MAI DEPARTE AVEA ACEEASI IESIRE ?? NE INNEBUNEA EL SI GSP CU GANDIREA LOR. NU MAI VEDEAI ALT COMENTARIU, DECAT AL LUI, VICTORIOSUL. ASA CA, ACUM CIOCUL MIC !

1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Februarie 2018, 10:58

doar hahalera de gigi gandeste ca scopul principal e sa scoti bani din fotbal ! pentru mine ca stelist convins, scopul e sa ai glorie si rezultate ! dupa asta vin si banii !!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează