INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, 20:00, TELEKOM, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

LAZIO - FCSB // Condiția lui Andone pentru ca FCSB să se califice cu Lazio: "Doar așa e posibil"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 11:01

Lazio și FCSB joacă de la ora 20:00 în returul 16-imilor Europa League. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV și TV Telekom Sport. În tur, steliștii au câștigat cu 1-0.

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre meciul din această seară și a explicat cum trebuie să joace echipa lui Nicolae Dică pentru a fi sigură de calificare.

"Steaua nu este favorită! Să fie clar. Şi-a luat o opţiune de calificare, dar opţiunea asta depinde cum o duci. Depinde cum va aborda meciul. Trebuie să nu primească gol și să treacă timpul.

Dar să nu facă un contraatac sau două pe repriză. Steliștii trebuie să aibă curaj şi să înscrie ca să se califice. Dacă nu înscrie, nu o văd niciodată pe Steaua făcând un 0-0, ca să se califice", a spus Andone la TV Telekom Sport.

 

ECHIPELE PROBABILE:

LazioStrakosha - Bastos, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulici - Anderson, Immobile

FCSBA. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J.Morais - Nedelcu, Cr. Tănase - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  22 Februarie 2018, 14:24

Nu se lasa Ando pana nu le mai da el sfaturi!Bai nea Ando!Sau Andy bacs,daca iti place mai mult asa!Cum sa se califice fcsb?E simplu ca buna ziua!Lazio sa joace tot cu rezervele!Iar "Steaua" sa beneficieze si de norocul ei proverbial, la loteria loviturilor de departajere!

adyy25
adyy25  •  22 Februarie 2018, 14:22

Steaua va avea o problema cu formula asta. Este prea ofensiva. Nici in campionat, cu echipa slabe nu joaca asa, cu un singur inchizator de meserie. E o decizie mai mult decat indrazneata sa joci cu Tanase acolo. Teoretic, trebuia Popescu sau Filip. Texeira era si el o solutie, insa, poate ca Tanase e mai luptator decat Texeira, desi am dubii. As paria consistent pe schimbare la pauza C Tanase cu Texeira. E drept, presupun ca scorul e cumva favorabil lui Lazio, inclusiv 1-0. Pt ca la scor favorabil noua, probabil va baga mijlocas defensiv clasic, Popescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează