INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP.RO

LAZIO - FCSB // Oficialii lui Lazio îl contrazic pe MM Stoica: "E exagerat să spui așa ceva"

Marco Canigiani
Marco Canigiani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 19:20

Oficialii lui Lazio l-au contrazis pe Mihai Stoica, după ce stelistul a declarat înaintea meciului de joi, din 16-imile Europa League, că pe stadionul Olimpico vor fi peste 10.000 de români.

"Clubul oaspete are 3.000 de bilete rezervate. Sunt mulți români în Italia care vor fi prezenți în alte sectoare, dar putem spune că vor fi cel mult 5.000 de români la meci. Să spui că vor veni avea 10 mii de români mi se pare exagerat!", a spus Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, conform Lazio Channel.

Marco Canigiani susține că până acum s-au vândut 20.000 de bilete pentru partida de joi, de la ora 20:00, din returul 16-imilor Europa League. În prima manșă FCSB s-a impus cu 1-0, după golul lui Gnohere. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, ProTV și liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.ro.

"E un interes foarte mare şi e posibil să fie mai mulţi români decât italieni în tribune"
Mihai Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Februarie 2018, 10:14
Postat de observator_federal pe 21 Februarie 2018, 22:14

Cum domne', nu umple Fîcîsîbî Stadio Olimpico? Mă mir, după "succesul" lor de public din deplasările de la Plzen, Beer Sheva si Luzern, unde au adunat mai puțin decât Craiova în meciul de la Milano (65.750 spectatori) - care, culmea, era în preliminariile EU (record de public!), nici măcar în grupe - meci care i-a adus Milanului încasări de peste 2 milioane euro... Milanezii voiau, într-adevăr să-și vadă echipa cu noile transferuri... dar așa, și City avea toată echipa și un nou super antrenor la returul cu Fîcîsîbî și lumea tot nu a venit pe Etihad. Deci Meme bate câmpii iar "Fîcîsîbî umple stadioanele" este un mit spulberat!

Ai dreptate, doar CSU (a nu se confunda cu Universitatea) Craiova umple stadioanele. De locuri goale...

caminero
caminero  •  22 Februarie 2018, 09:31
Postat de randoom.__ pe 21 Februarie 2018, 20:17

vara europeana. ce toamna? au jucat in august. Steaua bate lazio in primavara europeana intr-un meci cu miza,*** ia bataie de la lazio in preliminarii. mai mult,lazio de acuma este o super echipa,a 3-a din italia. lazio atunci s-a calificat in europa pentru ca au fost sanctionate vreo 2 echipe de deasupra ei. si inca ceva,lazio are un atac inuman de bun. iar Steaua nu a luat niciun gol cu ei. rinamo a luat 4.

Delirezi ca de obicei. nici nu merită să comentez fiecare tîmpenie pe care ai scris-o . Îți las ție plăcerea. Ai temă pentru acasă: vii mîine cu două pagini scrise pe tema asta și cu tac'tu tuns!

vicol_vali
vicol_vali  •  22 Februarie 2018, 07:00

MM estimează ca și poliția. De exemplu, pe cine a bătut MM? Un om din jurul unui steag cu Steaua.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează