INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

Lazio Roma - CFR Cluj 1-0 // Iuliu Mureșan la GSP Live: „Dan Petrescu va face două schimbări în decisivul cu Celtic” + Propunere-surpriză pentru conducerea clujenilor: „Merită un nou contract”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 00:09

Iuliu Mureșan, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a intervenit în direct la GSP Live, imediat după înfrângerea formației din Gruia cu Lazio, scor 0-1.

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, contra lui Celtic, la Cluj, pentru calificare;
  • CFR se poate califica și în cazul unei înfrângeri, dacă Lazio nu câștigă în deplasare cu Rennes

A fost o diferență mare între reprize. În prima repriză jucătorii au fost mai temători, mai prudenți, nu știu dacă a fost o tactică sau nu. În a doua repriză, vișiniii au avut ocazii, posesie, au ieșit la joc. Era meritat un egal, dar la fotbal nu e după merite. E păcat că nu s-a calificat de acum, dar nu e pierdut fiindcă pot face un meci bun cu Celtic, în ultima etapă, și să se califice.

Eu cred că la Cluj Dan Petrescu va juca pragmatic. Va aborda un 4-3-3, poate va face una sau două schimbări la mijloc și în față. Important e că sunt în cărți, încă sunt în față.

În repriza a doua, mi-a plăcut Omrani, care a avut ocazii, a fost dinamic, activ. Mi-a plăcut și Culio, care la 37 de ani, are o viață în el... Incredibil! Acum 11 ani ne-a câștigat meciul cu AS Roma, acum joacă iar la nivel înalt. Eu i-aș fi prelungit contractul dacă eram la CFR. Atât el, cât și Deac stau foarte bine fizic, au experiență și sunt foarte utili”, a declarat Mureșan.

Citește și:

VIDEO + FOTO CFR, eșec cu Lazio. Calificarea în primăvara europeană se decide în ultimul meci, cu Celtic, la Cluj

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează