INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA, JOI 27 NOIEMBRIE, ORA 20:00, DOLCESPORT 1, DIGISPORT 1, GSP.RO

Legendele Stelei îi dau sfaturi lui Costel Gâlcă înaintea meciului cu Aalborg » Se contrazic în privinţa unuia dintre fundaşii centrali

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 20:19

Steaua are patru absenţe pentru meciul de joi cu Aalborg, Iancu, Rusescu, Szukala şi Prepeliţă, iar Costel Gâlcă are mari probleme în alcătuirea cuplului de fundaşi centrali.

Adrian Bumbescu, fosta legendă a roş-albaştrilor, i-a dat antrenorului stelist un sfat de luat în seamă.

"Este o alegere grea, dar eu cred că Papp ar fi mai potrivit, pentru că are un ascendent bun, a jucat şi la echipa naţională, unde a şi marcat. Cînd eşti fundaş dreapta, poţi juca la fel de bine şi central. Are un joc bun de cap, e jucător de ambele picioare", a spus Bumbescu la Digisport.

Marius Lăcătuş, fostul număr 7 celebru din Ghencea, îl contrazice pe Bumbescu şi spune că Luchin ar fi cel mai potrivit pentru postul de fundaş central alături de Varela.

"Eu cred că Luchin va fi înlocuitorul lui Szukala, pentru că îmi vine greu să cred că va face mutarea cu Papp în zonă centrală, în condiţiile în care dă randament foarte bun şi la echipa de club, şi la naţională ca fundaş dreapta", a conchis Lăcătuş.

Echipa probabilă a Stelei: Arlauskis - Papp, Luchin, Varela, Filip - Breeveld, Sînmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
costanb
costanb  •  26 Noiembrie 2014, 20:55

SLABA trupa,Filip,Breevelt si Tanase sunt trei maini moarte.Tanase nici pentru liga aII-a nu-i bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează