INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - MONCHENGLADBACH 2-0

Liga lamelor ascuţite » Trei fani nemţi înjunghiaţi înainte de Lazio - M'Gladbach 2-0 :S

După ce la prînz au făcut dezordine în centrul Romei, fanii germani au incendiat seara
După ce la prînz au făcut dezordine în centrul Romei, fanii germani au incendiat seara "Olimpico" // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 22:45

Recidivistă după incidentele cu Tottenham, echipa lui Ştefan Radu poate juca în ”optimi” fără spectatori în returul de pe 14 martie, cu Stuttgart.

Bătuţi, la propriu şi la figurat!, s-au întors de la Roma fanii Borussiei Monchengladbach! Trei nemţi au fost înjunghiaţi joi în capitala Italiei, înaintea returului cu Lazio din "16"-imile Europa League (0-2), iar echipa lui Ştefan Radu (integralist) riscă să evolueze cu porţile închise în manşa a doua cu Stuttgart!

Un medic de 50 de ani a fost atacat la Ponte Milvio, un alt bărbat de 30 de ani în apropierea hotelului Hilton, iar al treilea fan a fost tăiat cu cuţitul în faţa stadionului Olimpico, primii doi ajungînd şi la spital.

UEFA a sancţionat-o cu un meci fără spectatori, sancţiune cu suspendare, şi a amendat-o cu 40.200 de euro pentru precedentele incidente. Ultraşii au înjunghiat cîţiva fani ai lui Tottenham, unul fiind rănit grav la cap într-un bar, după ce la Londra au avut manifestări rasiste la adresa echipei lui Villas-Boas.

Atacaţi în bar la Lyon
Suporterii lui Tottenham au păţit-o şi-n deplasarea în Franţa. Trei au ajuns la spital joi dimineaţă, după ce au fost atacaţi într-un bar din Lyon de un grup de 50 de extremişti mascaţi, ce imitau salutul nazist şi care au aruncat cu scaune metalice, obiecte din lemn şi petarde. Unul a suferit mai multe răni la cap şi susţine că totul a fost o acţiune antisemită.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
cristid.
cristid.  •  23 Februarie 2013, 17:54

Fanii lui Totenham patesc asemenea lucruri pentru ca se identifica cu evreii, asa cum fac si cei ai lui Ajax, in timp ce majoritatea grupurilor organizate de suporteri din Europa sunt de dreapta.

vladutz13
vladutz13  •  23 Februarie 2013, 11:40

E o nebunie, nu e vorba de un incident izolat.... au fost 3 cazuri separate!!! Incepe sa arate bine Romanica noastra comparata cu Italia, nu? :))) Nu stiu daca poate fi invinuit clubul pt ce s-a intamplat pe strazi!!

graph
graph  •  23 Februarie 2013, 11:27

Cum se stabileste vina organizatorului cand invidentele s-au petrecut in afara stadionului?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează