INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Liţă Dumitru analizează primul "11": "În atac sînt probleme, dar nici nu sînt soluţii"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 21:15

Fostul jucător al Stelei, Liţă Dumitru, a analizat la emisiunea Contraatac, de la GSP TV, echipa de start a roş-albaştrilor din partida cu Twente.

"Alt 11 mai bun nu avea unde sa găsească Ilie Stan. Cu Tatu şi Nikolici în atac cred că sînt probleme, dar nici nu sînt alte soluţii. Să sperăm că oamenii de pe benzi îşi vor face datoria şi vor da centrări bune pentru ei", a spus Dumitru, care a criticat stagiul de pregătire montană al steliştilor:

"Cu pregătirea asta de la munte, ne-am întors cu 25 de ani în urmă. A făcut Dorinel anul trecut pentru că nu avea bani şi s-a întîmplat să îi iasă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează