INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - VILLARREAL 3-0 (ÎN TUR 0-1)

Liverpool rock'n'roll! Stilul lui Jurgen Klopp li s-a potrivit de minune ”cormoranilor”

Lallana, în centru, închide tabela pe Anfield. Liverpool e în finala din 18 mai // FOTO Reuters
Lallana, în centru, închide tabela pe Anfield. Liverpool e în finala din 18 mai // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:00

Stilul lui Jurgen Klopp li s-a potrivit de minune ”cormoranilor”, care se pregătesc acum de a 12-a finală din istoria clubului.

"Klopp este cine este. Un mare antrenor. În seara asta a mers însă prea departe", s-a plâns omologul Marcelino după Liverpool - Villarreal 3-0.

E clar că antrenorul "Submarinului", deranjat de stilul extravagant al colegului de a celebra golurile roșiilor, nu-l place pe nebunul de pe banca englezilor. Dar în orașul Beatles-ilor, rock and roll-ul neamțului din Mainz a prins de minune. Și la fani, și la echipă.

Liverpool se hrănește din energia debordantă pe care-o degajă "Kloppo". Nici nu-ți vine să crezi că acei " cormorani" blazați de acum un an, când manager era Brendan Rodgers, au ajuns să se exprime cu atâta pasiune, entuziasm și intensitate pe teren.

"Incredibil cum a izbutit Klopp, în numai 7 luni, să-i transforme pe Sturridge, Lallana și Milner!", se minunau jurnaliștii de la Daily Mail la final.

Mai nou, Klopp vrea să ia 100.000 de fani la finala de la Basel (18 mai), a 12-a din istoria clubului, deși clubul nu va primi decât 10.000 de bilete de la UEFA. Puneți pariu că la Liverpool a început deja mobilizarea?!

2e numărul finalelor bifate de Liverpool (Cupa Ligii, EL) de când manager e Klopp. Și zero în 3 ani cu Rodgers pe bancă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează