INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VARAZDIN - DINAMO, JOI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Liviu Ciobotariu: "Dinamo are puterea să întoarcă rezultatul din tur"

Liviu Ciobotariu crede în şansele echipei sale
Liviu Ciobotariu crede în şansele echipei sale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 21:31

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Dinamo, are încredere în capacitatea echipei sale de a se califica în Croaţia, după 2-2 cu Varazdin la Bucureşti.

"Nu avem emoţii. E adevărat că rezultatul din tur nu ne este favorabil, însă avem un moral bun după victoria de la Mediaş. Ştiu că ne aşteaptă un joc dificil. Ne dorim să ne calificăm şi pentru asta avem nevoie de victorie. Sîntem pregătiţi şi am incredere în băieţi că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a ne califica. Cred că Dinamo are puterea să întoarcă rezultatul din tur", a declarat Liviu Ciobotariu.

Returul dintre Varazdin şi Dinamo, contînd pentru turul trei preliminar al Europa League, va avea loc mîine, de la ora 18:00, pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  03 August 2011, 20:43

E greu..iar rezultatul din tur nu o avantajeaza deloc..!Ca sa te califici trebuie ca moti,Scarla,Torje sa faca cele mai bune jocuri din sezon...Iar cu Danciu titular..sigur atacul nu va conta..Ciobi baga-l pe Tuku..daca nu acum atunci..never!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează