INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, ORA 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lovin: "Surdu şi Stancu vor fi decisivi. Napoli dă sigur gol, să vedem dacă reuşeşte şi Steaua" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei Florin Lovin vorbeşte despre şansele roş-albaştrilor de a obţine pe San Paolo rezultatul de care are nevoie pentru calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

" Steaua are experienţa necesară pentru a trece de obstacole, trebuie să facă un joc prudent, dar în acelaşi timp să nu stea exclusiv în propria jumătate de teren. Cred că Steaua va marca prima, sper la un 1-1 pentru că sînt convins că Napoli va reuşi să înscrie.

Steaua dă peste 100% în partidele europene, iar asta se vede în rezultate, de aceea mai păstrează şanse la calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Surdu şi Stancu sînt doi jucători de contraatac foarte buni, ai nevoie de astfel de fotbalişti într-un meci pe care îl joci într-o astfel de deplasare. Cred că ei vor fi decisivi!", a comentat Lovin la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
justsamba
justsamba  •  15 Decembrie 2010, 20:04

Imi place de Lovin. E realist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează