INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȘAHTIOR

Lucescu exultă după calificarea în "sferturile" Europa League: "E necesară această observație"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 11:12

Antrenorul lui Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a ținut să facă o remarcă la finalul "dublei" cu Anderlecht, câștigată cu 4-1 la general (3-1 în tur și 1-0 la retur).

Echipa românului s-a calificat în sferturile de finală din Europa League și este singura echipă din Europa de Est aflată încă în cupele europene.

"A fost un meci dificil, dar ne aşteptam la acest lucru. Anderlecht are o mare tradiţie în cupele europene şi ştiam că vor da totul pentru a întoarce rezultatul din tur. În prima repriză ne-am organizat foarte bine, am avut controlul balonului şi nu le-am permis adversarilor să se apropie de poartă.

În partea a doua ei au fost mai agresivi, uneori au depăşit limitele. Însă noi am rămas disciplinaţi, iar intuiţia lui Eduardo ne-a adus golul victoriei. Cred că arbitrajul a fost unul bun, deşi uneori jocul a fost aspru.

Nu mă interesează cu cine vom juca în faza următoare, la acest nivel nu există echipe slabe. Ne ştim potenţialul şi încercăm să scotem maxim din orice meci. Nu mâ gândesc la câştigarea Ligii Europa, o vom lua meci cu meci.

Trebuie observat că Şahtior Doneţk este singura formaţie din Europa de Est aflată în acest moment în cupele europene", a spus Lucescu la conferința de presă conform News.ro.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Martie 2016, 11:46

...l au furat arbitrii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează