INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB 1-2

Lugano - FCSB 1-2 // Gigi Becali a refuzat să-l laude, dar el a fost cel mai bun om al FCSB-ului în confruntarea cu Lugano! Toate notele meciului

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 09:32

Gigi Becali a refuzat să-l laude pe Florin Niță la finalul meciului câștigat de FCSB în deplasare cu Lugano (2-1), dar portarul roș-albaștrilor a fost cel mai bun jucător de pe teren, alături de Planici și Dennis Man.

Niță a avut o intervenție crucială la scorul de 1-1, la doar câteva minute după ce FCSB a restabilit egalitatea, la un șut al lui Bottani, pentru ca apoi roș-albaștrii să marcheze golul victoriei.

Niță a primit nota 8, la fel și fundașul central Bogdan Planici și mijlocașul Dennis Man, intrat în repriza a doua. Fotbalistul de 19 ani a fost omul care a pasat decisiv la reușita din care Budescu a egalat și a schimbat semnificativ aspectul jocului celor de la FCSB în partea secundă.

Cel mai slab fotbalist din tabăra lui Dică a fost Ovidiu Popescu, jucător schimbat de altfel la pauză cu Dennis Man. "Lampard" a greșit la golul marcat de elvețieni și a primit doar nota 4 din partea Gazetei.

notele meciului

"Niță n-a avut ce apăra. Când remarci portarul înseamnă că nu dai valoare echipei. Pentru mine nu contează portarul" Gigi Becali, după meciul cu Lugano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
510078839337598
Ma Rius  •  29 Septembrie 2017, 19:22

Tatarusanu este cel mai in forma portar roman. Nita greseste adesea la centrari

poison
poison  •  29 Septembrie 2017, 13:38

Corect! Nita e cel mai bun jucator al FCSB si cel mai bun portar roman. Ar trebui sa fie titular la nationala in campania pt Euro 2020.

bakunin
bakunin  •  29 Septembrie 2017, 11:42
Postat de iosif_vs pe 29 Septembrie 2017, 11:11

Lui gigi nu ii place deloc de nita. Din ce motiv, numai el stie

Probabil pentru ca Nita are 30 de ani si nu mai poate face obiectul unui transfer care sa-i aduca niste meleoane ci0banului grobian

Vezi toate comentariile (5)
Comentează