INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, AZI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

Lugano - FCSB » Bate vântul în tribune. Câte bilete s-au vândut la meciul de diseară și care e atmosfera din Lucerna

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 15:43

Elveţienii nu se înghesuie la meciul dintre Lugano și FCSB din această seară, până ieri s-au vândut în jur de 1.500 de bilete, 30 de români şi-au anunţat prezenţa la partidă.

Elevii lui Nicolae Dică vor să securizeze diseară o victorie de serviciu la Lucerna, contra lui Lugano, cel mai slab oponent din grupă.

Meciul se joacă pe Swissporarena, la 170 de kilometri distanţă de oraşul de reşedinţă al adversarei, iar cererea de bilete este minimă până în acest moment pentru stadionul cu capacitate de 17.000 de locuri.

"Dacă s-au vândut 1.500 de bilete, probabil în ziua meciului cererea va fi mai mare", a explicat vânzătoarea fan-shop-ului care se ocupă şi de tichete, fiindcă până astăzi acestea au putut fi achiziţionate online, de abia de azi se deschid casele de la arena multifuncţională.

În jurul stadionul, la fel ca şi în oraşul dominat de turişti şi de absolvenţi de şcoli asiatici, nu există niciun afiş care să anunţe meciul! Nici ziarele locale nu alocă spaţii întâlnirii, se scrie doar de partida de Champions League dintre FC Basel şi Benfica. Există o foaie A4 la fan shop cu preţurile biletelor, atât.

Din informaţiile primite la club, steliştii au cereri de 30 de bilete de la diverşi fani din zona Elveţiei şi Germaniei, numărul lor ar putea creşte azi prin cei ce vor să cumpere direct de la case. Biletele costă 50 şi 100 de franci elveţieni, înmulţiţi cu 4 ca să aflaţi preţul în lei.

Cum va arăta FCSB cu Lugano, după ultimul anunț al lui Becali: 

Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, J.Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Rezerve: A. Vlad, Larie, L. Filip, Man, Golofca, Fl. Coman, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

 
  • Lugano - FCSB e azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro X. 

"Din ce ştiu eu nu prea se înghesuie lumea la meci. Nu s-au vândut multe bilete. Lugano e în zona italiană a Elveţiei, Lucerna e în partea germană, cea mai importantă din ţară. Aici e polul de putere al Elveţiei, în zona germană"
Cristi Ianu, ex-fotbalist Lucerna

60.000.000 €a costat Swissporarena, care a fost deschisă publicului în 2011

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
observator_federal
observator_federal  •  28 Septembrie 2017, 18:36
Postat de GrandeTorito GrandeTorito pe 28 Septembrie 2017, 17:05

Si ce e rau in asta?! Orice echipa romaneasca isi doreste suporterii romani prezenti la meciuri.

Si Craiova a avut suporteri romani la Milano, dar s-au auzit (da!) de prea putine ori in meci. Au fost 65.763 spectatori! Si cand te gandesti ca meciul tur (cumparat de italieni, brusc, cu 200.000 Euro) era cat pe-aci sa nu fie transmis de televiziunile românesti, care nu au vrut sa achite "pretentiile exagerate" ale oltenilor. Lasa ca acum le vad "la lucru" pe alde Lugano si Beer Sheva...

valentinn10
valentinn10  •  28 Septembrie 2017, 18:00
Postat de blatistu49 pe 28 Septembrie 2017, 17:54

dispari clonatule

Unde? ca asta e lumea mea, lumea civilizata, documentata, lumea reala , lumea anilor pe care vrem sa-i traim linistiti si vine un nimeni ca tine si strica tot . Fugi frustratule , mai sunt inca paduri prin munti, sus , sus de tot , ascunde- te macar 30 de ani , te rooog , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7mai1986
7mai1986  •  28 Septembrie 2017, 18:05
Postat de poison pe 28 Septembrie 2017, 17:54

Prost mai esti bai Valentinee (cap de minge)!

Nici tu nu te simti prea bine,nu!?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează