INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA CUPEI UEFA

Luis Medina Cantalejo va conduce finala dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Comitetul de Arbitri al UEFA l-a delegat pe arbitrul spaniol Luis Medina Cantalejo să conducă finala Cupei UEFA dintre FC Şahtior Doneţk şi Werder Bremen, care va avea loc miercuri pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cantalejo va fi asistat de doi compatrioţi, Jesus Calvo Guadamuro şi Roberto Diaz Perez Del Palomar, în timp ce arbitru de rezervă este tot un spaniol, Alfonso Perez Burrull.

Cantalejo, care este născut în Sevilla, are 45 de ani, este căsătorit şi are trei copii. Este arbitru internaţional din 2002, conducând de atunci 45 de meciuri din cupele europene. În acest sezon a arbitrat şase meciuri din Liga Campionilor, printre care şi manşa secundă a sferturilor de finală dintre Chelsea şi Liverpool.

Delagat UEFA pentru finala Cupei UEFA este austriacul Gerhard Kapl, iar rusul Sergey Zuev este observator pentru arbitri.

Sursa: NewsIN

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Mai 2009, 12:47

hai nea Mircea macar matale fane mandri ca suntem Romani!!!

 •  18 Mai 2009, 12:46

Citez : "Delagat UEFA" ...ar trebui sa faceti un DEX nou, voi conferentiari ai gramaticii romanesti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează