INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ÎN GRUPA J CU SCHALKE, MACCABI ŞI AEK LARNACA

Maccabi vrea să joace acasă cu Steaua!

Stadionul din Haifa seamănă
cu cel al lui Dinamo
Stadionul din Haifa seamănă cu cel al lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 22:55

Oficialii lui Maccabi speră ca UEFA să-şi dea acordul să poată juca meciurile din Europa League pe propriul stadion din Haifa


Maccabi Haifa se gîndeşte deja la meciurile din grupele Europa League. Adversara Stelei îşi doreşte ca partidele de pe teren propiu din Europa să le poată disputa pe arena Kiriat Eliezer din Haifa, acolo unde evoluează şi în meciurile din campionatul israelian.
Au jucat în Ligă la Tel Aviv

Israelienii s-au calificat în Europa League, după ce au pierdut în play-off-ul Champions League contra belgienilor de la Genk. Meciul tur, din Israel, s-a jucat pe stadionul Ramat Gan din Tel Aviv. Deşi capacitatea stadionului din Tel Aviv este de 43.000, la meciul cu Genk s-a umplut doar jumătate, iar oficialii clubului au fost dezamăgiţi de acest lucru. Maccabi s-a impus cu 2-1, dar a pierdut în retur cu acelaşi scor şi a fost eliminată la penalty-uri.

Conducătorii lui Maccabi Haifa au cerut acceptul UEFA să poată găzdui partidele din Europa League pe arena Kiriat Eliezer din Haifa. Aceasta are o capacitate de doar 14.000 de locuri şi cei de la UEFA nu şi-au dat acordul să se poată juca meciuri internaţionale. Acest lucru s-ar putea întîmpla miercuri, atunci cînd o delegaţie a forului de la Nyon va veni în inspecţie la Haifa.

Maccabi, doar egal pe teren propriu
Viitoarea adversară a Stelei din grupele Europa League, Maccabi Haifa, a terminat la egalitate, 2-2, în etapa a doua a campionatului israelian contra celor de la Hapoel Petah Tikva, echipă care după prima etapă era ultima în clasament. Maccabi a condus cu 2-0 pînă în minutul 78, prin golurile marcate de Amashe şi Ghadir, însă a fost egalată în minutul 85.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  28 August 2011, 09:34

E normal sa doresti sa joci pe terenul tau, sa joci ACASA! Daca ai casa, desigur!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează