INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA URZICENI - LIVERPOOL 1-3 (ÎN TUR, 0-1)

Maftei: "M-am simţit fotbalist"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea
Vasile Maftei, Maftei, Unirea

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Maftei povesteşte duelul cu Liverpool şi explică ce urmează pentru Unirea

- Vasile, sînteţi dezamăgiţi?

- Asta-i viaţa, ce să facem? Am avut o campanie reuşită în Champions League, unde am cîştigat opt puncte în grupă, păcat că în Europa League am dat peste favorita numărul 1 la cucerirea trofeului!

- Ce s-a întîmplat după ce aţi marcat voi?
- Nu s-a întîmplat nimic, doar că imediat am fost egalaţi pe mingea noastră. Adică englezii nu avuseseră pînă atunci nici o ocazie, dar au profitat de prima greşeală pe care am comis-o.

- Cum ţi s-a părut Liverpool?
- Echipă mare de tot, vezi asta pe teren.

- Cu ce te-au impresionat?
- Erau stăpîni pe ei la 0-1. I-am privit pe teren, să văd ce reacţie au cînd sînt conduşi şi i-am văzut calmi, liniştiţi. Ştiau că pot să întoarcă şi meciul, şi calificarea. Îl au şi pe Gerrard, care e fantastic! Ce mai, te simţi fotbalist cînd evoluezi împotriva unei asemenea formaţii!

- Aţi început sezonul cu trei eşecuri. Cum explici asta?
- Vor veni şi rezultatele pozitive, avem încredere în noi. Primul pas va fi să batem în Giuleşti, în etapa următoare. Îmi pare rău de rapidişti, dar ăsta e singurul meci în care îmi doresc să-i văd trişti!

"Liverpool are tradiţie, organizare, jucători mari. Noi încercăm să ne ridicăm la nivelul lor. Cred că Unirea a arătat că e capabilă să se bată de la egal la egal cu o astfel de forţă"
Vasile Maftei, fundaş Unirea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  26 Februarie 2010, 12:26

Te apuca si rasul cind vezi ca Liv are 2-1 si fac pase ca la gradinita la centru terenului nestingheriti, iar Unirea nu are curaj sa faca pressing. Si aici nu e vorba numai de Unirea, ci de toate "marile" echipe romanesti, Steaua, Dinamo, etc...

 •  26 Februarie 2010, 12:17
Postat de pe 26 Februarie 2010, 08:53

pt. dani... mai dani, cred ca ai vazut alt meci :))... intra pe uefa si vezi statisticile meciului, liverpool a dominat numai la faulturi comise si la goluri (desigur asta conteaza) dar unirea nu a jucat rau deloc, iar maftei si-a facut bine treaba pe partea lui.

Puiule, trebuie sa joci fotbal ca sa intelegei maniera de joc a Unirii. Nu te uita la statistici. Si Barca a fost peste Stuttgard in prima repriza la statistici si nu a jucat nimic. Asa si Unirea. Din gura toti sint viteji, mergem la victorie, putem juca de la = la =, iar cind incepe meciu, stau toti in jumatatea lor si se roaga sa nu ia multe. La noi numai daca putem face ceva pe contratac, noi nu avem puterea de a controla jocul. Numai atunci cind sintem condusi rau, mai iesim putin la joc

 •  26 Februarie 2010, 08:53

pt. dani... mai dani, cred ca ai vazut alt meci :))... intra pe uefa si vezi statisticile meciului, liverpool a dominat numai la faulturi comise si la goluri (desigur asta conteaza) dar unirea nu a jucat rau deloc, iar maftei si-a facut bine treaba pe partea lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează