INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA - HAJDUK 1-1 (ÎN TUR 1-4)

Maftei: "Vreau la Rapid!"

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Maftei acuză incertitudinea din conducerea Unirii şi anunţă că e gata să revină în Giuleşti, după un an şi jumătate petrecut la Urziceni.

- Vasile, în sezonul trecut făceaţi 8 puncte în grupa din Liga Campionilor, acum v-a scos Hajduk. Cum de v-aţi schimbat în rău într-un timp atît de scurt?
- E adevărat că în mare sîntem aceiaşi jucători de anul trecut, dar ştiţi cum e, cînd sînt probleme la serviciu, nu te mai duci la muncă zîmbind şi cu chef. Cam aşa e şi la Unirea...Asta e, trăim o seară tristă, peste care vom încerca să trecem.

- A fost atît de tare Hajduk?
- În condiţii normale, sigur i-am fi scos pe croaţi, dar incertitudinea din club ne-a apăsat pe toţi. Am pierdut calificarea de la Split, unde am pierdut cu 1-4 din cauza problemelor care există la Urziceni.

- Unde e viitorul tău? Te întorci la Rapid?
- Eu vreau înapoi în Giuleşti! Acum depinde şi de conducerea Unirii, şi de cea a Rapidului. Am discutat cu Şumudică, e prietenul meu, şi-mi doresc să revin în Giuleşti! Dacă şefii se înţeleg, în două secunde mă îmbrac în vişiniu!

"Transferul meu la Steaua nu e clarificat sută la sută, mai sînt cîteva lucruri de pus la punct. Clar e că la Astra nu merg, sub nici o formă!"
George Galamaz, fundaş Unirea

"Grădiniţa mea a ieşit învingătoare. Am fost haiduci. Am bătut Dinamo, Unirea, a mai rămas doar Steaua, nu? O aşteptăm şi pe ea dacă se califică"
Stanko Poklepovici, antrenor Hajduk

"Calificarea am pierdut-o din cauza a 30 de minute la Split şi a ultimelor 5 de la Bucureşti. La 1-0 visam la un miracol, dar am avut neşansă şi precipitare"
Eugen Nae, antrenor interimar Unirea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
tibra50
tibra50  •  27 August 2010, 11:52

VASILE ,locul tau e in GIULESTI...te asteptam...

manuz09
manuz09  •  27 August 2010, 11:40

respect vasile maftei!!asta nu-i tradator cumetre!!copos nu-i mai prelungea contractu!!ce vroiai sa faca oaie tembela???:))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 August 2010, 09:36

rapidistilor....voi sunteti innebuniti dupa tradatori....nu mai stiti cum sa ii pupati in c..... cred ca si pe pancu l-ati pupa daca ar veni acum...sau pe lupu ....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează