EUROPA LEAGUE  ·  MANCHESTER UNITED - ST. ETIENNE, MÂINE, 22:05, DOLCE 3, GSP.RO

Mai complicat nu se putea :) Francezii se roagă ca un francez să le dea gol francezilor

Martial a marcat golul 24 la United sâmbătă, la 2-0 cu Watford
Martial a marcat golul 24 la United sâmbătă, la 2-0 cu Watford

Miercuri, 15 Februarie 2017

Dacă Martial înscrie cu St. Etienne, Monaco ia un bonus de 10 milioane pentru transferul din 2015. Două milioane vor ajunge la Lyon, clubul formator.

Pe 1 septembrie 2015, când Anthony Martial a semnat pe 4 ani cu Man. United, Monaco a câștigat dintr-un foc 50 de milioane de euro în schimbul atacantului. Pe lângă suma de transfer, în contract mai erau trecute trei bonusuri.

Prima performanță, 25 de goluri pentru Red Devils, ar putea fi atinsă mâine de francez, chiar în fața unei echipe franceze. Și alte două cluburi din Ligue 1 ar fi fericite.

Dacă Martial marchează în Europa League, împotriva lui St. Etienne, Monaco ia încă 10 milioane de euro. Din 10, două milioane ajung la Lyon, care l-a crescut pe Anthony în Academia sa de juniori.

Gruparea monegască se gândește și la a doua primă de 10 milioane. Fotbalistul trebuie să adune 25 de selecții la "naționala" Franței până în 2019. Acum, are 15.

La ultimele 10 milioane, Monaco doar visează. Condiția: Martial să fie în Top 3 la Balonul de Aur în următorii doi ani. Aproape imposibil.Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1