INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Marcel Răducanu: "Steaua trebuie să joace de la început în pressing"

Marcel Raducanu
Marcel Raducanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Fostul fotbalist al Stelei Marcel Răducanu crede că tehnicianul roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, va reuşi să-i motiveze pe elevii săi astfel încît aceştia să obţină un rezultat care să le permită calificarea mai departe în Europa League.

 

"O să fie un meci foarte greu, dar am totuşi speranţe în băieţii ăştia. Lăcătuş o să-i motiveze atît de bine încît vor zburda pe teren. Trebuie să joace de la început în pressing, peste ei, să nu îi lase să joace.

E un handicap atunci cînd îţi lipsesc nişte jucători de bază, dar trebuie să joace cu ce are. Cei care vor fi pe teren trebuie să dea totul pentru a obţine rezultatul dorit.

Cred că Steaua are forţa să marcheze la Napoli, de ce nu? Va fi foarte greu, nu e uşor să joci la Napoli ofensiv şi să îi ataci tot timpul, dar am speranţa că jucătorii vor prinde un meci bun, o zi bună", a spus Răducanu la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
imperator
imperator  •  15 Decembrie 2010, 11:51

Steaua ca si Borussia au ramas in inima lui.Nu vreau decat sa felicit cea de-a 2-a echipa pentru prestatia din acest sezon.

bridges
bridges  •  15 Decembrie 2010, 11:07

Hai sa ne traiesti maestre...cum merge cu sanatatea ? Ne-am uscat de dorul vremurilor cand insirai pe jos din driblinguri toate apararile adverse si pana nu-i tavaleai bine prin noroi nu dadeai la poarta...Consider ca am fost norocosi fiind contemporan cu un asemenea jucator...Multa sanatate si sa auzim ca te-ai refacut complet.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează