INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - SCHALKE, MIERCURI, DE LA 22:05

Marica e unica speranţă a Stelei? » Schalke are 9 absenţi în Israel!

Marica este speranţa steliştilor pentru meciul cu Maccabi
Marica este speranţa steliştilor pentru meciul cu Maccabi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 17:59

Schalke are echipa decimată pentru meciul care va decide calificarea Stelei. Nemţii vor juca împotriva lui Maccabi fără 7 dintre cei care au fost titulari la 2-1 cu Steaua. Mai mult, antrenorul Hubb Stevens n-a făcut deplasarea în Israel

Deja calificată, Schalke pare că se duce în vacanţă la meciul cu Maccabi Haifa. Marica şi colegii săi vor fi conduşi de pe bancă de un secund, iar 7 fotbalişti importanţi nu fac parte din lotul deplasat în Israel: Huntelaar, Raul, Jones, Fuchs, Matip, Papadopoulos, Unnerstall. Lor li se adaugă Holtby, care e accidentat, dar şi finlandezul Pukki, care n-are drept de joc.

Încă un motiv de pesimism pentru Steaua ar fi titularizarea lui Hidebrand în poarta germanilor. Goalkeeperul a jucat doar 3 meciuri oficiale în ultimul an şi jumătate, nici unul la Schalke.

În lipsa mai multor titulari, Ciprian Marica va juca din primul minut pentru Schalke în partida din Israel. Iată echipa probabilă a nemţilor: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero - Höger, Moritz - Jurado, Baumjohann, Draxler - Marica.

Ca să se califice, Steaua trebuie să bată AEK Larnaca, dar are nevoie şi ca Schalke să nu piardă jocul cu Maccabi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
chriss30ro
chriss30ro  •  13 Decembrie 2011, 23:49

a fost becali la popa? a facut vreo sluja pt meciul asta decisiv??? mmmmmm.......nu! deci nu va calificati! singura sansa o are vasluiul si e o sansa mai aproape de realitate!....apropo,joaca mult mai bine decat steaua si au adus mai multe puncte!

hristac
hristac  •  13 Decembrie 2011, 21:10

daca la marica e speranta...... asta saracul joaca cand si cand cate 10 minute in campionatul lor. si apoi e si mare stelist !!

porumboiul
porumboiul  •  13 Decembrie 2011, 20:48

e cam nasola treaba pt Steaua daca joaca pleava nemtilor , mult noroc!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează