INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA, JOI, DE LA 21:30, ÎN DIRECT LA PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Marica îi cere explicații lui Nicolae Dică: "Sunt curios ce va spune"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 22:49

Ciprian Marica nu înțelege unele alegeri ale lui Nicolae Dică în privința meciului cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League. Fostul internațional român îi cere explicații referitoare la titularizările lui Mihai Roman și Alexandru Stan, ultimii veniți la FCSB. 

"Am văzut echipa, înțeleg că era în discuție să joace cu Rusescu. Va juca Tănase, OK. E clar că cei din Viena vor încerca să se apere și vor ataca pe contre, Steaua este cea care va ataca.

Va trebui să joace cu jucătorii rapizi și în defensivă. Va face un pressing foarte sus, linia defensivă va sta la distanță mare de poartă...

Dică este cel care știe cel mai bine pe cine se va baza. Este adevarat ca antrenorii se ascund în spatele acestui fapt, dar sunt curios ce va spune el despre acest aspect, ce l-a făcut să mizeze pe doi jucători aduși recent la echipă (nr - Roman și Stan).

Știu de Bălgrădean, l-am văzut și pe Vlad. E clar că are șansa lui. Să sperăm că va avea mai mult noroc de această dată", a spus Ciprian Marica la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
699077510215282
Tudor Chirea  •  30 August 2018, 13:48

Doua nulitati fotbalistice!

kos_tyn
kos_tyn  •  30 August 2018, 08:05

nu intelege pentru ca nu se pricepe iar dica trebuie sa ii dea explicatii doar lui becali

cneius
cneius  •  30 August 2018, 07:53

"Marica îi cere explicații"...iar in articol Marica spune "sunt curios ce va spune el..." !!! Incita baietii de la jesepe !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează