INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRELIMINARII

„Tricolorii” de la Ludogoreţ, fluieraţi de un român în Europa League » UEFA l-a desemnat pe Marius Avram

Marius Avram
Marius Avram

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 12:16

Ludogoreț va juca joi, de la 20:30, prima manșă din turul III al preliminariilor Europa League, contra galezilor de la TNS.

Pentru acest meci, UEFA a delegat o brigadă românească. Marius Avram va oficia la centru joi, la Razgrad, cu o brigadă din care mai fac parte asistenții Valentin Avram și Cristian Orbuleț plus rezerva Horațiu Feșnic. În acest meci ar putea evolua fundașii Cosmin Moţi și Dragoş Grigore şi atacantul Claudiu Keşeru.

Marius Avram a mai condus în acest sezon şi partida din turul II preliminar al Europa League, FK Liepāja (Letonia) – IFK Norrköping (Suedia).

Citește și:

Călătorie de coșmar pentru viitorii adversari ai FCSB-ului » Au avut probleme cu avionul și și-au amânat meciul de campionat! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
j0k3r
j0k3r  •  05 August 2019, 13:28

care se imbraca in culorile stelei are 100% sanse sa castige atunci cand avram e arbitru

Vezi toate comentariile (1)
Comentează