INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA

Marius Şumudică descrie victoria din Scoţia » "Au strigat «ţiganii, ţiganii» și Budescu a dat un gol superb"

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2015 17:29

Antrenorul giurgiuvenilor Marius Șumudică întăreşte că "nu există nici o propunere fermă de la Steaua pentru cei doi şi în orice ţară civilizată oferta serioasă e doar cea scrisă, nu vorbe prin presă". Şi remarcă prestaţia de joi seara a cuplului Teixeira - Queiros

"Am controlat jocul în Scoţia, am mai avut şi o bară prin Amorim, iar Budescu a dat un gol superb din lovitură liberă" e rezumatul făcut de Marius Şumudică pentru turul cu Inverness, 1-0 pe "Tulloch Caledonian Stadium".

Antrenorul Astrei i-a trecut la capitolul remarcaţi şi pe Queiros şi Teixeira, doi dintre oamenii aduşi în această vară: "Pedro a intrat foarte bine în echipă la debut, iar Filipe a arătat că e dispus la efort şi poate fi în orice moment decisiv pentru noi".

"Cînd e vară aici?"

Iar Şumi s-a făcut că nu aude scandările injurioase lansate la adresa Astrei din tribune: "Au strigat «ţiganii, ţiganii» de vreo două ori, dar nu i-am băgat în seamă!". În schimb, a fost ironic la conferinţa de presă vizavi de vremea întîlnită în Scoţia: "A fost cam frig aici, dar va fi altfel la retur, fiindcă în România s-au înregistrat 37 de grade zilele acestea. Chiar am o întrebare pentru voi. Cînd e vară aici?".

"Nu vreţi să închidem cu Amorim şi Alibec?"

În plus, antrenorul Astrei a comentat ieri şi sugestiile continue legate de posibila trecere a cuplului Amorim - Alibec la Steaua: "Ar fi cazul să încheiem odată pentru totdeauna această chestiune! În orice ţară civilizată, oferta serioasă şi de luat în calcul este cea scrisă, nu pe vorbe. Nu există nici o propunere concretă. Sigur, nu se poate spune că Amorim şi Alibec sînt netransferabili, fiindcă orice jucător are preţul lui, dar e cale lungă de aici şi pînă la a-I transfera zilnic prin ziare la Steaua".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  17 Iulie 2015, 19:01

@wertus Despre ce jurnalisti vorbesti frate? P.S. Cel mai de jos nivel al moralitatii este disputat permanent de "scriitorii" de la JSP si Prostport.

wertus
wertus  •  17 Iulie 2015, 18:07

bravoooooooooooooooooooo comentarii foarte bune fata de prostiile afisate de jurnalisti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează