INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA, JOI, 22:00, DOLCE, PROTV, GSP

Meci capital pentru Steaua în Europa League » Reghe anunță de ce are nevoie Steaua: "Nu îmi trebuie jucători tehnici"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 14:49

Steaua va juca joi pe terenul celor de la Zurich, în grupele Europa League, iar Laurențiu Reghecamp a analizat duelul cu elvețienii.

"Mergem cu încredere la Zurich. Este o echipă care va juca, care ca încerca să marcheze și care se va deschide. Ar trebuie să fie un avantaj pentru noi. Experiența este de partea noastră. Jucătorii de la Zurich sunt foarte buni și formează un grup puternic. Ne pot pune probleme foarte mare.

Eu cred în continuare că putem face un rezultat pozitiv. Jucătorii cu calitate tehnică nu cred că vor conta foarte mult în acest meci. Ne trebuie jucători care să fie dispuși la efort, care să alerge și să lupte", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

FC Zurich - Steaua se va disputa joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Pro TV.

Clasament grupa L:

1. Villarreal 5p 5-4
2. Osmanlispor 4p 5-4
3. FC Zurich 4p 4-4
4. Steaua 2p 2-4

Program grupa L:

03.11.2016: Zurich - Steaua, Villarreal - Osmanlispor
24.11.2016: Steaua - Osmalispor, Zurich - Villarreal
08.12.2016: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - Zurich

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  01 Noiembrie 2016, 11:10

'...jucători care să fie dispuși la efort, care să alerge și să lupte'-este declaratia antrenorului stelist. Da' ce, este fotbal american? O buna circulatie a mingii, o posesie progresiva (vorba lui Ilie), atacuri pe flancuri (nu gramada pe centru), aparare agresiva la omul cu balonul (asta da! efort) si pase exacte in adancime pe jos (nu centrari plouate-au aparatori de 1,90) ar fi cateva elemente care sa stopeze avantul fotbalistilor gazda.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  31 Octombrie 2016, 16:19
Postat de melcul_furios pe 31 Octombrie 2016, 15:48

Zurich are 4 puncte, Steaua are 2 insa aia o sa atace, vor dori sa inscrie? Interesanta logica, se pare ca Steaua nu merge la victorie, noi nu avem nevoie disperata de puncte.

Cu 2 puncte merge, cu 2 se-ntoarce.

melcul_furios
melcul_furios  •  31 Octombrie 2016, 15:58

El vrea sa se bata cu Zurich? Pai aia au experienta in genul ala de joc, ar trebui ca si el sa isi faca jocul, are senzatia ca Barcelona il schimba pe Messi daca joaca cu o echipa nordica sau engleza?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează